Krisztina születésnapja

A témához tartozó történet:
Erika43
16 476 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Timóteus
ma 04:38
Egy megvalósult álom születésnapi ajándékként. Tetszik.
1
Erika43
2025. december 16. 15:33
Kedves Ulysses!
Alapból köszönöm a dícséretet, és a sok jót, amit írtál. Külön örülök, hogy Te észrevetted, azokat a pici jeleket, utalásokat, amik azután valóban a történet végén nyerik el az értelmüket.
Külön boldoggá tett az a megjegyzésed, hogy gyakorlatilag hibátlan a helyesírás, érhető a fogalmazás. Őszintén, régóta dédelgettem ezt a témát, még az első írásaim megjelenése előtt. De nem ezzel akartam az itteni olvasótábornak bejelentkezni, bár ez a keményebb, akciódúsabb történetforma közelebb áll hozzám, mint a romantika, amit elsőként megjelentettem.
A témával kapcsolatban tisztában voltam vele, hogy nem lesz egységes a fogadtatás, sokan nem igazán kedvelik az "erőszak" témáját. Még akkor sem, ha a végén kiderül ez az erőszak ajándék volt, amivel a férj teljesítette a felesége korábbi álmait. Azokat az álmokat, ahol ezt az "erőszakot" végülis élvezetként élte meg, mint ahogy most is ugyanígy reagált a teste.
Szeretek, szeretnék hatni az olvasókra, ne csak úgy fejezzék be a történeteim olvasását, ez is olyan, mint a többi. Akkor jó a történetem, ha ellenszenvet, vagy éppen dícséretet, élvezetet vált ki abból, aki olvassa. Remélem ez a történet ebbe a kategóriába tartozik.
1
Ez egy válasz Ulysses 2025. december 16. 15:05-kor írt üzenetére.
Ulysses
2025. december 16. 15:05
A sztori témája miatt nagyon nehéz számomra tárgyilagos értékelést írni. Majdnem annyira távol áll tőlem, mint a vérfertőző történetek.
Jól felépített írás. A karakterek nincsenek nagy mélységben kidolgozva, mégis elevenek. Már a bevezető bekezdésekkel megteremti a feszültséget. A cselekmény a történet gerince. Érzékletes a főszereplő kiszolgáltatottsága, kétségbeesése. Remek, érthető fogalmazás, gyakorlatilag hibátlan helyesírás. A szerző ügyesen adagolta azokat a részleteket, infókat, amiknek az utolsó sorok adtak értelmet.
(Ha valakinek ismerősnek tűnik a sztori, az gondoljon az elmúlt évben a hírekben többször felbukkanó Pelicot ügyre. Tudom, hogy ez itt egy fantázia, egy kitalált történet, de a valóságban ezért a cselekményért súlyos évekre hűvösre kerülhetnének az elkövetők, a férjjel együtt.) Persze itt más az alaphelyzet, hiszen a figyelmes férj csak a neje vágyálmait valósította meg. Nekem ennek ellenére sem lesz a kedvencem ez a téma. Egyébként valahol dicséret az író számára, hogy képes erős érzelmeket kiváltani az olvasóból. Vagy így, vagy úgy...
1
sportyman (alttpg)
2025. december 12. 15:06
Kedves Erika! Részedről szó sincs utánzásról, más követéséről. Még a régi időkben egy általam olvasott szexoldalon volt egy sztori, ami hasonló dolgokról szólt. Mégegyszer gratulálok sikeres írásodhoz.
1
Ez egy válasz Erika43 2025. december 11. 16:51-kor írt üzenetére.
Tiltakozó77
2025. december 12. 09:04
Szendvicset vártam, izgin lett megirva. Én is beleizgultam. A három virágcsokor és A hozzá tartozó versike kiváló ötlet volt. Az emelte ki a történet lényegét. 10.p
1
Erika43
2025. december 11. 19:01
Köszönöm. Örülök, hogy szerezhettem egy kis örömöt.
1
Fuller
2025. december 11. 18:22
Erika43, tetszett a történeted, csak gratulálni tudok hozzá!
2
sportyman (alttpg)
2025. december 11. 16:42
Gratulálok Erika43! Ragyogó ötlet, bár nem ismeretlen. Szépen, jól van megírva. Izgató végig a történet.
1
Erika43
2025. december 11. 15:29
Valahol az értelmezéssel van gondod, vagy nem olvastad elég figyelmesen. Erőszak? Annak tünhet, de nem az. A végén kiderült! Ez nem más, mint az étteremben megjósolt "de a legjobbat majd otthon kapod, remélem élvezni fogod" mondat a férjtől, akinek ez volt az ajándéka születésnapra, a felesége álmainak a megvalósítása.
Még mindig erőszaknak tartod?
1
Ez egy válasz tibee72 2025. december 11. 12:34-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2025. december 11. 12:34
Jól lett megírva de az erőszak miatt nekem nem jött be annyira.
1
Álmoska5
2025. december 11. 05:31
Nagyon jól megírt történet. Gratulálok a szerzőnek: 10.P

"Álmoska5"
2
sztbali
2025. december 11. 04:54
A végéna csattanó tetszett.
2
veteran
2025. december 11. 04:15