A National Trust önkéntese

A témához tartozó történet:
salsa
74 444 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Timóteus
ma 05:23
Szép romantikus történet idősebb nő és fiatalabb férfi szerelméről.
1
salsa
2025. november 29. 16:30
Kedves Éva!
Kicsit rápillantottam az eddig beküldött magyarításaimra. Jól láthatóan szép számmal akad köztük idősebb nő – fiatalabb férfi felállás. Valamiért megragadnak ezek a történetek. Egy érett, vonzó, önmagát már értékelni tudó nő és a fiatalabb, kitartó, rajongó férfi együttléte mindig lenyűgöz. Már nem kell játszmákba kezdeni, cselezgetni, másokkal versenyezni a hölgy kegyeiért aki pontosan tudja mit- és kit- akar és ezt ki is nyilvánítja. Egy szép és tiszta felállás amelyben szabadon szeretgethetik egymást és ahogy írtad: az életben ez a fontos.
2
Ez egy válasz Éva596 2025. november 29. 15:08-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. november 29. 15:08
Nagy élvezettel olvastam, ezt a történetet, amit megint sikerült jól megtalálnod és lefordítanod. Érdekes, ahogy a férfi belebotlik az anyja kora beli nőre, aki az első látásra elvarázsolja. De ez kölcsönös, mert a nő egy rossz házasság után, özvegyként ugyanígy vágyik a férfire. Hilary nem a korosztályának megfelelő férfire vágyik, elmondja a nála 23 évvel fiatalabb férfinek: "Nem egy negyvenes-ötvenes éveiben járó túlsúlyos, önhittnek tűnő slamposra vágytam, hanem valakire aki fiatalos, lendületes és nyitott. "
Aztán élvezik egymással az együttlétet, nem törödve a korkülönbséggel. Azzal a hoszonhárom évnyi különbséggel, ami eltűnik, ha együtt vannak, élvezik és szeretik egymást. Az életben nem ez a fontos?
1
veteran
2025. november 28. 20:03
Jó történet.
2
T
Törté-Net
2025. november 28. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1