Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Éva! Kicsit rápillantottam az eddig beküldött magyarításaimra. Jól láthatóan szép számmal akad köztük idősebb nő – fiatalabb férfi felállás. Valamiért megragadnak ezek a történetek. Egy érett, vonzó, önmagát már értékelni tudó nő és a fiatalabb, kitartó, rajongó férfi együttléte mindig lenyűgöz. Már nem kell játszmákba kezdeni, cselezgetni, másokkal versenyezni a hölgy kegyeiért aki pontosan tudja mit- és kit- akar és ezt ki is nyilvánítja. Egy szép és tiszta felállás amelyben szabadon szeretgethetik egymást és ahogy írtad: az életben ez a fontos.
Nagy élvezettel olvastam, ezt a történetet, amit megint sikerült jól megtalálnod és lefordítanod. Érdekes, ahogy a férfi belebotlik az anyja kora beli nőre, aki az első látásra elvarázsolja. De ez kölcsönös, mert a nő egy rossz házasság után, özvegyként ugyanígy vágyik a férfire. Hilary nem a korosztályának megfelelő férfire vágyik, elmondja a nála 23 évvel fiatalabb férfinek: "Nem egy negyvenes-ötvenes éveiben járó túlsúlyos, önhittnek tűnő slamposra vágytam, hanem valakire aki fiatalos, lendületes és nyitott. " Aztán élvezik egymással az együttlétet, nem törödve a korkülönbséggel. Azzal a hoszonhárom évnyi különbséggel, ami eltűnik, ha együtt vannak, élvezik és szeretik egymást. Az életben nem ez a fontos?
Kicsit rápillantottam az eddig beküldött magyarításaimra. Jól láthatóan szép számmal akad köztük idősebb nő – fiatalabb férfi felállás. Valamiért megragadnak ezek a történetek. Egy érett, vonzó, önmagát már értékelni tudó nő és a fiatalabb, kitartó, rajongó férfi együttléte mindig lenyűgöz. Már nem kell játszmákba kezdeni, cselezgetni, másokkal versenyezni a hölgy kegyeiért aki pontosan tudja mit- és kit- akar és ezt ki is nyilvánítja. Egy szép és tiszta felállás amelyben szabadon szeretgethetik egymást és ahogy írtad: az életben ez a fontos.
Aztán élvezik egymással az együttlétet, nem törödve a korkülönbséggel. Azzal a hoszonhárom évnyi különbséggel, ami eltűnik, ha együtt vannak, élvezik és szeretik egymást. Az életben nem ez a fontos?