Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Gratulálok. Nem könnyű feladat két ellentétes világ társadalom korrajzát ösze fésülni. Eddig magával ragadó, jó tempojú a történet.Tetszik, várom a folytatást.
Nagyon jó, nagyon kellemes történt. De! A fordítás nem jó. Az angolszász stilisztika sokban különbözik a magyartól és ezért van benne rengeteg, terjengős, magyartalan mondat. Nehéz angolról magyarra fordítani úgy, hogy megmaradjon a hangulat, de nekünk is befogadható szöveg legyen. Minden esetre gratulálok a nehéz munkához!
Köszönöm a gondolataidat. Nagyon jó olyan történetet magyarítani ahol környezetrajzot is ad a szerző. Ilyen volt az '1945' is és jó volt rátalálni erre az írásra, mert ez nem tartalmaz inceszt elemeket, nem az viszi el a hátán a sztorit. Lesz még néhány "régimódi" momentum az írásban amit direkt hagytam úgy. Ez a '68 körüli szex-forradalmat közvetlenül megelőző időszak, ebből a korból nem is találtam még mást. Nekem érdekes volt a 2. VH özvegyeinek és a '68-ra "készülő" generációnak a találkozása. Örülök, hogy tetszett.
Érdekes történet egy fiatal férfi és egy idősödő nő kialakuló kapcsolata. Leginkább az özvegy nő hosszú szieszta utáni visszatalálása a szexhez. Jól megírt az ezzel kapcsolatos fejlődése. De jön a konfliktus, a nő Floridába megy, ahová Rose szeretné, hogy oda költözzön. Bev a barátnő, aki szintén özvegy, azt ajánlja, legyen egy próba hónapja. Elutazik, azzal, hogy Bev mindig tudja hol van, és a férfi rajta keresztül tudja a kapcsolatot tartani. Tibee72 írja: lehet, hogy Bev lesz a következő. Ha hinni lehet a végzetnek, akkor nagy valószínűséggel igen, ő lesz a következő. De vajon visszatér majd Emma? És a Kennedy gyilkossággal zárul a rész. Tetszik a fordítás is. Kellenek az ilyen korrajzokat bemutató sorozatok. Ha jól van megírva, sokkal többet adnak, mint a sokszor semmitmondó szóló történetek.
Minden esetre gratulálok a nehéz munkához!