Érett özvegyek 1. rész

A témához tartozó történet:
salsa
51 859 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

f
fanfan
ma 10:09
Gratulálok. Nem könnyű feladat két ellentétes világ társadalom korrajzát ösze fésülni. Eddig  magával ragadó, jó tempojú a történet.Tetszik, várom a folytatást.
1
levim
2025. október 8. 07:43
Nagyon jó, nagyon kellemes történt. De! A fordítás nem jó. Az angolszász stilisztika sokban különbözik a magyartól és ezért van benne rengeteg, terjengős, magyartalan mondat. Nehéz angolról magyarra fordítani úgy, hogy megmaradjon a hangulat, de nekünk is befogadható szöveg legyen.
Minden esetre gratulálok a nehéz munkához!
1
T
Timóteus
2025. október 2. 06:24
Érzelmes szép történet
1
salsa
2025. szeptember 24. 15:19
Köszönöm a gondolataidat. Nagyon jó olyan történetet magyarítani ahol környezetrajzot is ad a szerző. Ilyen volt az '1945' is és jó volt rátalálni erre az írásra, mert ez nem tartalmaz inceszt elemeket, nem az viszi el  a hátán a sztorit. Lesz még néhány "régimódi" momentum az írásban amit direkt hagytam úgy. Ez a '68 körüli szex-forradalmat közvetlenül megelőző időszak, ebből a korból nem is találtam még mást. Nekem érdekes volt a 2. VH özvegyeinek és a '68-ra "készülő" generációnak a találkozása. Örülök, hogy tetszett.
2
Ez egy válasz Erika43 2025. szeptember 24. 13:52-kor írt üzenetére.
Erika43
2025. szeptember 24. 13:52
Érdekes történet egy fiatal férfi és egy idősödő nő kialakuló kapcsolata. Leginkább az özvegy nő hosszú szieszta utáni visszatalálása a szexhez. Jól megírt az ezzel kapcsolatos fejlődése. De jön a konfliktus, a nő Floridába megy, ahová Rose szeretné, hogy oda költözzön. Bev a barátnő, aki szintén özvegy, azt ajánlja, legyen egy próba hónapja. Elutazik, azzal, hogy Bev mindig tudja hol van, és a férfi rajta keresztül tudja a kapcsolatot tartani. Tibee72 írja: lehet, hogy Bev lesz a következő. Ha hinni lehet a végzetnek, akkor nagy valószínűséggel igen, ő lesz a következő. De vajon visszatér majd Emma? És a Kennedy gyilkossággal zárul a rész. Tetszik a fordítás is. Kellenek az ilyen korrajzokat bemutató sorozatok. Ha jól van megírva, sokkal többet adnak, mint a sokszor semmitmondó szóló történetek.
1
kivancsifancsi
2025. szeptember 22. 15:48
Érzelemmel teli a kort is bemutató jó történet. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
veteran
2025. szeptember 22. 14:04
Jólkezdődik a történet. remélem a folytatás is jó lesz.
1
t
tibee72
2025. szeptember 22. 13:03
Jó első rész. Lehet, hogy Bev lesz a következő!?
1
T
Törté-Net
2025. szeptember 22. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1