Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó kis sorozat volt. Főleg az első pár rész, ahol a korrajz és annak jó megjelenítése izgalmassá tette. íííííhogy miért hagyta abba? Kideríthetetlen, de valaminek ezek szerint be kellett következnie, mert nemcsak ezt nem folytatta, hanem egyáltalán nem írt a kutatásaid alapján. Egyébként tudom ki segített neked, nekem is sokat, de tiszteletben tartom az akaratát és nem nevezem meg. Ritkán publikál, de akkor jót.
Volt hozzá segítségem tehát nem csak az én érdemem. Olyan aki aki érezte a német nyelv finomságait és akivel ki lehetett bogozni egy-egy bekezdés legjobb magyar megfelelőjét. De őnem akarta a nevét egy inceszt történethez kötni. A fejezetek több hónapon keresztül utaztak ide-oda és amikor elkezdtem feltölteni már láttam, hogy megérte a sok közös gondolkodást. Kiderült, hogy mennyivel jobb eredmény születhet ha valaki birtokolja az adott nyelvet. A Translate nem csak segítség, egyben korlát is lehet.
Sajnos nincs bennem "alkotói vér", magyarítani szeretek de írni nem tudok. Olyan jó színvonalat amit a szerző ebben a történetben felmutatott soha nem tudnék produkálni és egyébként sem lenne tisztességes belepancsolni más munkájába.
Jó volt végig. Nekem tetszett és igen, kár az utolsó rész miatt.
1
g
gerontofil
2025. augusztus 8. 06:23
Kedves Salsa! Mivel-gondolom-benned is csörgedezik némi alkotói vér, ha időd engedi akár Te is folytathatnád! Én biztosan elolvasnám! Az eddigi munkádhoz gratulálok!
Egyébként tudom ki segített neked, nekem is sokat, de tiszteletben tartom az akaratát és nem nevezem meg. Ritkán publikál, de akkor jót.
Mivel-gondolom-benned is csörgedezik némi alkotói vér, ha időd engedi akár Te is folytathatnád!
Én biztosan elolvasnám!
Az eddigi munkádhoz gratulálok!