Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Második osztályos vagyok. Egyáltalán nem ment a tanulás, csúfolt, bántott mindenki. Még a tanító néni sem védett meg. Egyik este Nagyi megkérdezte tôlem: – Barbi, milyennek szeretnéd látni magad az iskolában? Elkezdtem sorolni: – Azt szeretném, ha szívesen barátkoznának velem, ha lenne padtársam, ha jókedvűen játszhatnék és így tovább. Nagyi leírta mindezt, megtelt egy egész lap. Attól kezdve reggel, ébredés után, és este, elalvás elôtt, hangosan felolvastam, amit Nagyi leírt. Így tettem hétfôn, kedden, szerdán. Csütörtökön mintha csoda történt volna! Mindenki engem dicsért, mindenki velem akart játszani, mindenki mellettem akart ülni! Tudtam, hogy sikerült a programozás!
"Minden betegség, baj, nyavalya, ami testem egészségét veszélyezteti, meggyógyul, elmúlik, eltávolodik a szervezetembôl, és én napról napra egyre jobban és jobban érzem magam, sokkal jobban, mint korábban. És ez így van.”(Agykontroll)
Még a tanító néni sem védett meg. Egyik este Nagyi megkérdezte tôlem: – Barbi,
milyennek szeretnéd látni magad az iskolában? Elkezdtem sorolni: – Azt szeretném, ha
szívesen barátkoznának velem, ha lenne padtársam, ha jókedvűen játszhatnék és így
tovább. Nagyi leírta mindezt, megtelt egy egész lap. Attól kezdve reggel, ébredés után,
és este, elalvás elôtt, hangosan felolvastam, amit Nagyi leírt. Így tettem hétfôn, kedden,
szerdán. Csütörtökön mintha csoda történt volna! Mindenki engem dicsért, mindenki
velem akart játszani, mindenki mellettem akart ülni! Tudtam, hogy sikerült a programozás!
meggyógyul, elmúlik, eltávolodik a szervezetembôl, és én napról napra egyre jobban és
jobban érzem magam, sokkal jobban, mint korábban. És ez így van.”(Agykontroll)