Zűr az űrben

A témához tartozó történet:
Lolamacko
38 099 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

n
nunibuvar
ma 17:13
Végre!!! Végre rátaláltam az első ilyen írásra! Régi kedvelője vagyok a sci-fi műfajnak, persze nem mindenevőként. A márkás klasszikusok eléggé elkényeztettek (Bradbury, Vonnegut, stb) így aztán igencsak igényes(kedő?) lettem. Itt egyszerre van meg több minden: a sci-fi, a humor és az erotika. Köszönöm, Lolomackó, gratulálok. Sajnos 20 pontos értékelést nem enged a gép. Egy egészséges, enyhe irigység is átfutott bennem: miért nem jutott előbb eszembe nekem is? Többen várják a folytatást, de szerintem ez így a kerek, egész. A további legjobb sikereket kívánom!
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. november 28. 00:00-kor írt üzenetére.
salsa
2024. december 17. 21:28
Csatlakozva Ulysses-hez: tényleg megírhatnád - mondjuk Lille szemszögéből -, hogyan melegedett össsze Havelkával. Meg mondjuk az étteremük is egy jó helyszín lehetne mindenféle humoros kis epizódokhoz, akárhány új eszement karakterrel.. Elvégre a Star Wars-nak is van már kismillió oldalága... 🙂
2
Ulysses
2024. december 1. 16:13
Kár, hogy lezártad a történet ívét, mert ezekkel a vicces karakterekkel még pár kaland, akció simán szórakoztató volna. Tetszik, annak ellenére, hogy a történet első felében dominánsabb humoros hangulat a végére kicsit elszegényedik, és előtérbe kerül a romantikus vénád.
Az kicsit homályos, hogyan szabadult fel a rabszolgalány (ki volt  a gazdája), meg hogyan melegedett össze Havelkával. Első sci-finek egész jó.
2
genius33
2024. november 30. 19:28
Szép romantikus lett a végére! Tetszett!
2
C
Csabi81
2024. november 29. 19:48
Csodálatos! 🙂 Tényleg az.
2
kivancsifancsi
2024. november 28. 14:22
Indulásból el sem tudtam képzelni, de nem is képzelegtem, hogy mi lesz. Elképesztő a képzeletvilágod. Olyasmit mutattál magadból, amire abszolút nem számítottam. Gratulálok ismét nagyot alkottál. Ehhez csak gtatulálni lehet.
2
sportyman (alttpg)
2024. november 28. 10:49
Nagyon aranyos történet, Lolamackótól teljesen újszerű. Gratulálok a sci-fi, mese és az erotika olvasható keverékéhez.
2
kaliban
2024. november 28. 09:49
Nálam célba találtál. Szeretem a sci-fit, de itt a humor volt inkább a domináns a tudomány helyett. Én is jókat vigyorogtam rajta. (10 p).
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. november 28. 09:38-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. november 28. 09:38
Köszönöm. Ezt a történetet tényleg egy kirándulás volt és élveztem az utat. Amíg írtam végig mosolyogtam és szerettem volna, ha az olvasók is humorosnak fognák fel. Itt is győzött a szerelem.
1
Ez egy válasz salsa 2024. november 28. 08:19-kor írt üzenetére.
salsa
2024. november 28. 08:19
Számomra nagyon érdekes volt - egy könnyed kirándulás a tőled "megszokottból" egy abszolút szabad területre. Itt nem kötnek merev szabályok és te éltél is a lehetőséggel.
A sci-fi fekete-fehér műfaj (vagy szereted, vagy nem), az olvasókat is jobban megosztja. Ezért lehet, hogy sarkosabb véleményeket kapsz de ez ezzel jár.
Tudod "ki" jutott eszembe a hősnődről? Sziporka Hebrencs - Gigó Hebrencs technikai zseni lánya - a Csipet Csapatból. Megjelenik a törékeny kis csaj a szexi overalljában és rendbe teszi a dolgokat. Észre sem veszi(?), hogy a környezete hímjeit csak egy foglalkoztatja: megdönteni végre, és ezért szinte mindent megtesznek neki - és érte.
Részemről 10-es és biztatnálak, hogyidőnként tegyél ilyen kis kirándulásokat, mutasd meg ezt az arcodat is. Lesz aki értékeli majd.
4
Tiltakozó77
2024. november 28. 06:05
Nekem tetszett ez az új módid! 10.p
2
Álmoska5
2024. november 28. 06:01
Megvárnám Andreas6 véleményét, de addig is én veteránvéleménye áll a szívemhez közelebb. Bocsika

Álmoska5”
1
veteran
2024. november 28. 02:38
Nem szeretem a fantasztikus hülyeségeket.
1
T
Törté-Net
2024. november 28. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1