Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Végre!!! Végre rátaláltam az első ilyen írásra! Régi kedvelője vagyok a sci-fi műfajnak, persze nem mindenevőként. A márkás klasszikusok eléggé elkényeztettek (Bradbury, Vonnegut, stb) így aztán igencsak igényes(kedő?) lettem. Itt egyszerre van meg több minden: a sci-fi, a humor és az erotika. Köszönöm, Lolomackó, gratulálok. Sajnos 20 pontos értékelést nem enged a gép. Egy egészséges, enyhe irigység is átfutott bennem: miért nem jutott előbb eszembe nekem is? Többen várják a folytatást, de szerintem ez így a kerek, egész. A további legjobb sikereket kívánom!
Csatlakozva Ulysses-hez: tényleg megírhatnád - mondjuk Lille szemszögéből -, hogyan melegedett össsze Havelkával. Meg mondjuk az étteremük is egy jó helyszín lehetne mindenféle humoros kis epizódokhoz, akárhány új eszement karakterrel.. Elvégre a Star Wars-nak is van már kismillió oldalága... 🙂
Kár, hogy lezártad a történet ívét, mert ezekkel a vicces karakterekkel még pár kaland, akció simán szórakoztató volna. Tetszik, annak ellenére, hogy a történet első felében dominánsabb humoros hangulat a végére kicsit elszegényedik, és előtérbe kerül a romantikus vénád. Az kicsit homályos, hogyan szabadult fel a rabszolgalány (ki volt a gazdája), meg hogyan melegedett össze Havelkával. Első sci-finek egész jó.
Indulásból el sem tudtam képzelni, de nem is képzelegtem, hogy mi lesz. Elképesztő a képzeletvilágod. Olyasmit mutattál magadból, amire abszolút nem számítottam. Gratulálok ismét nagyot alkottál. Ehhez csak gtatulálni lehet.
Köszönöm. Ezt a történetet tényleg egy kirándulás volt és élveztem az utat. Amíg írtam végig mosolyogtam és szerettem volna, ha az olvasók is humorosnak fognák fel. Itt is győzött a szerelem.
Számomra nagyon érdekes volt - egy könnyed kirándulás a tőled "megszokottból" egy abszolút szabad területre. Itt nem kötnek merev szabályok és te éltél is a lehetőséggel. A sci-fi fekete-fehér műfaj (vagy szereted, vagy nem), az olvasókat is jobban megosztja. Ezért lehet, hogy sarkosabb véleményeket kapsz de ez ezzel jár. Tudod "ki" jutott eszembe a hősnődről? Sziporka Hebrencs - Gigó Hebrencs technikai zseni lánya - a Csipet Csapatból. Megjelenik a törékeny kis csaj a szexi overalljában és rendbe teszi a dolgokat. Észre sem veszi(?), hogy a környezete hímjeit csak egy foglalkoztatja: megdönteni végre, és ezért szinte mindent megtesznek neki - és érte. Részemről 10-es és biztatnálak, hogyidőnként tegyél ilyen kis kirándulásokat, mutasd meg ezt az arcodat is. Lesz aki értékeli majd.
Az kicsit homályos, hogyan szabadult fel a rabszolgalány (ki volt a gazdája), meg hogyan melegedett össze Havelkával. Első sci-finek egész jó.
A sci-fi fekete-fehér műfaj (vagy szereted, vagy nem), az olvasókat is jobban megosztja. Ezért lehet, hogy sarkosabb véleményeket kapsz de ez ezzel jár.
Tudod "ki" jutott eszembe a hősnődről? Sziporka Hebrencs - Gigó Hebrencs technikai zseni lánya - a Csipet Csapatból. Megjelenik a törékeny kis csaj a szexi overalljában és rendbe teszi a dolgokat. Észre sem veszi(?), hogy a környezete hímjeit csak egy foglalkoztatja: megdönteni végre, és ezért szinte mindent megtesznek neki - és érte.
Részemről 10-es és biztatnálak, hogyidőnként tegyél ilyen kis kirándulásokat, mutasd meg ezt az arcodat is. Lesz aki értékeli majd.
“Álmoska5”