A tiszta irodák oka

A témához tartozó történet:
Waderlaci
17 161 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2024. április 16. 13:38
#3
Nem csodálom. A pasik ritkán érzik kellemesnek a kiszolgáltatottságot. Viszont a nők nagy többsége imádja, ha néha csak úgy használják a testüket. Az erőszakot is másképp értelmezzük, mint a férfiak. Sőt, a megcsalás fogalma is eléggé eltérő. 
Ezeket csak azért írtam le, hogy megindokoljam a döntésed. 😀
Szerintem a stílus nem rossz, bár helyenként én éreztem némi túlzást a körülmények ecsetelésénél. Például a munkaidő, munkabeosztás, satöbbi. 
Nem mellesleg hallottam azokból az időkből származó sokkal furcsább dolgokról is. Talán egyszer közzé teszem, mert vázlatként leírtam régebben, érdekesség képpen magamnak. A forrás megbízható, mert részt vett benne, hozzá nem is egy személyről van szó. Bár a férfi beosztásánál fogva némileg szűkszavúbb volt és sokkal durvábban fogalmazott. Na, talán majd egyszer, de ez az írás szerintem több elismerést érdemelne, ha az enyhe s/m kategóriát itt többen kedvelnék.
Nekem kedves történetnek tűnt, ha maga az esemény talán nem is annyira, hiszen mégiscsak nemi erőszakról van benne szó, de el tudom képzelni, hogy van aki szeretné, ha megtörténne vele.
3
Ez egy válasz veteran 2024. április 16. 09:00-kor írt üzenetére.
veteran
2024. április 16. 09:00
#2
Nem tetszett.
0
T
Törté-Net
2024. április 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1