Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

axelley
2013. június 21. 00:35
Tisztelt Történet!

dark shid ügyében úgy látszik, nem történik semmi.
"A pletyka mögötti igazság" megint a huntai csapattól lopta.
Így van egy meg felelő ötletem. Mert unalmas állandóan jelezni amit már csinál. Így a kérdésem és az ötletem.

Kérdésem annyi lenne, hogy ha én felveszem a www.huntai.hu Adminjával a kapcsolatot. Elkérem az összes Lefordított hentait. És engedélyükkel az ingyenes szekcióban feltelepítem ide az őszeset.
Meg hagyva az
-oldal nevét,
-az eredeti fordítót,
-a lektor nevét,
-és a szerkesztő nevét,
Meg jelenítitek?
Mert akkor felveszem a kapcsolatot velük.
Üdv:axelley
1
g
gaborthefirst
2013. május 28. 16:37
Kedves Szerkesztőség!

Indítványozom, hogy szüntessétek meg a lehetőségét annak, hogy a szerzők saját műveikre szavazhassanak. Álláspontom szerint a szavazás lényege és célja az olvasói vélemények megismerése, és ezen vélemények összesített eredménye alapján közvélemény szerinti toplisták kialakítása. A saját alkotására szavazatot leadó szerző - különben etikátlan tettével - torzítja a 'népítélet' objektivítását, egyben csökkenti a versenyben morális értelemben tisztességesen részt vevő (önmagára nem szavazó) írótársai esélyeit.
Indokolt tehát a minden áron való görcsös feljebbjutást megakadályozni, értésükre adva az érintett szerzőknek, hogy publikált műveik minősítése az olvasók feladata, mert az önkritika valami mást jelent, azt gyakorolják pl a tükör előtt!

Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 28. 14:55
Bocs hogy van véleményem. Mea culpa, mea maxima culpa!
1
T
Törté-Net
2013. május 28. 13:14
Kedves emberek!

Még egy vidéken élő bölcsödei nevelőnő sem feltétlenül " begyöpösödött agyú iskolázatlan parasztasszony". Főként mert a parasztok klasszikus értelemben mezőgazdasággal foglalkozik, egy bölcsödei nevelőnő meg nem.
Viszont a józan ész, IQ, értelem nem feltétlenül függ a diplomák számától, így lehet egy igazi parasztember is értelmesebb, normálisabb, mint egy doktori címmel rendelkező egyén.
Viszont ettől függetlenül a leállatozásukat, "hagyjuk nekik, hogy éljenek" szöveget töröltük, és vele együtt az ide írt panaszt is rá, mert a bunkózást sem szeretjük, úgy korrekt, ha az is eltűnik.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség

Ui: És a béke érdekében az erre érkező reakciókat is töröljük, megértéseteket köszönjük. :)
1
axelley
2013. május 27. 20:16
Tisztelt Szerkesztőség!
Rossz linket másoltam be. Elnézést, így kell keresni.
Todo Oyamada/Onee Chance néven fut a történet.
http://huntai.hu/manga/-_Hentai_mangak_-_OneShot-ok
1
axelley
2013. május 27. 20:12
Tisztelt Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy levan-e tisztázva ez „Dark Shid” felhasználóval.
A második képregényét tölti ide fel, a huntai csapattól. Csak annyit tett, hogy ki törölte az eredeti fordító nevét.
Az eredeti fordító. „Veli”
http://huntai.hu/manga/-_Hentai_mangak_-_OneShot-ok/Todo_Oyama- da_Onee_Chance/4
Mert ott még mindig ingyenes szekcióban van.
1
author04
2013. május 24. 12:52
Tisztelt Szerkesztőség!

Ha már kérésem ellenére sem távolítottátok el az 1. részt, a 3. rész kivételével folytassátok a 4-6. résszel, amennyiben közlésre alkalmasnak találjátok, bár így kissé megbillen a történet, viszont nincs benne pedofil motívum, ami egyébként szexuálpszichológiai szempontból magyarázza az elbeszélő főhős tetteit.

Köszönöm, és további jó munkát!
Üdv: Author04
1
author04
2013. május 23. 11:00
Tisztelt Szerkesztőség!
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, hogy eleget tettetek a kérésemnek, egyben kérem, hogy az első részt is távolítsátok el, és a folytatásokat se közöljétek.

További jó munkát!

Üdv: Author04
1
xyagon
2013. május 20. 01:32
Csak én nem találom hogy hol lehet megkülönböztetni az ingyenes alkotásokat a fizetős részlegtől vagy nincs is ilyen mód a megtalálásukra?
1
g
gaborthefirst
2013. május 17. 15:08
A hülyeség ragadós, íme az élő példa!
1
sztbali
2013. május 17. 14:51
Kedves dönci!

az e-mail címem: sztbali@citromail.hu
ide jöhetnek és ha kész van a 3.rész akkor azt is várom. Nekem tetszettek a történeteid.
1
d
dönci
2013. május 17. 02:06
Kedves sztbali!

Igen, jól látod, a történeteim törölve lettek.
A szerkesztők korrektek voltak, megírták ennek az okát, miszerint nem akarják kockára tenni az oldal jövőjét, mert mint ismeretes, egy illető a fórumon elég súlyosan megfenyegette őket.
Ha gondolod, írd le a mail címedet, és elküldöm őket.
1
sztbali
2013. május 16. 16:07
Tisztelt Törté-net!

Nem tudom mi a baj az oldallal, de nem találom dönci történeteit, ami nagy vihart kavart, mert két fiatal lányról írt. Jázmin és Lexi a két lány. Az írások törlődtek, vagy megtalálhatók-e még?
1
T
Törté-Net
2013. május 7. 21:10
Kedves sztbali!

Szándékos, az anál címkét az anális közösüléshez tartjuk fenn. Ettől függetlenül lehetséges egy anális-vibrátor szerű címke létrehozása is. 🙂

1
sztbali
2013. április 12. 20:55
Tisztelt Törté-Net!

A mai napon megjelent egy írás a szexéhes feleség címmel. Az anál címke hiányzik itt, de nem tudom hoyg hiba-e mert vibrátorral történik az anál.
1
T
Törté-Net
2013. április 8. 21:50
Kedves axelley!

Direkt helyeztük át oda, adva egy utolsó esélyt a beszélgetésnek.
Mostantól kicsit keményítünk, a következő személyeskedő, sértegető üzenet íróját letiltjuk.

1
axelley
2013. április 8. 19:28
Tisztelt Törté-Net!
Nem tudom ide illik- e írni?
De ilyet nem tapasztaltam it.
De ezt a "Női anális orgazmus - létezik-e?" fórumot beszüntetnék.
Egyre több ott a személyeskedés.
Gyakorlatig egy ember állítja az igazát mindenkivel szemben.
Lenézve ezzel, mint írót, fordított, felhasználót.
1
T
Törté-Net
2013. április 1. 02:31
Kedves Orfeus!

Jogos, a találatért jóváírtuk az ilyenkor szokásos 30 napos VIP tagságit nálad. 🙂

1
Orfeus
2013. március 28. 16:10
Sziasztok az "Egy örömlány vallomásai 2. rész" minimális eltéréssel (kb 30 karakter) egyszer már megjelent "A leszbizés kezdete" címen!
1
T
Törté-Net
2013. március 18. 10:15
Kedves axelley!

Köszönjük a hiba jelzését, sajnos teljesen jogos a felvetés. :(
Utánakérdezünk a beküldőnél, és annál az oldalnál is.

1