Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 3. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
26 945 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

sztbali
2023. augusztus 2. 09:33
#7
Úgy néz ki vissza fog köszönni az előző sorozat s/m vonala. Lehet; hogy csak részben, de benne lesz a következő részben. Amúgy tetszik ez a rész is.
3
Kékég
2023. augusztus 2. 08:56
#6
Éva! Ahogy írtam is kettősség van bennem. A mágnes jó példa, de rossz is. Ellenkező pólusok vonzák egymást. Ja csak itt egy kemény üzletasszony és egy szinte minden férfi, kemény macsó fog egymással szemben állni. Itt ugyan az a pólus a kemény. Taszítás, harc. Így tudnám Tündit elképzelni, hogy egy hős férfit úgy megtörjön, hogy az sírva könyörögjön, hogy elég, és visítsa a menekülő szót. De mit koptatom az ujjam ez a te történeted, te gondolatod. Most már tényleg várom mit hozol ki belőle és lehet, hogy engedelmeddel megírom csak piszkozat szinten az én variációmat, az én észjárásomat. ÉN tudom kihívás olyat és úgy írni ami sok embert csak titokban vonz. Andreas6 következő részhez történő hozzászólásához én is kiváncsi vagyok, mint a többi hímsoviniszta pasiéhoz is...
1
Ez egy válasz Éva596 2023. augusztus 2. 08:38-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. augusztus 2. 08:38
#4
Köszi a gyors olvasást és az értékelést. Sokban egyetértek, sokban nem, de szerencsére az emberek nem egyformák, mert ha azok lennének nagyon rossz lenne. Vajon miért van az, hogy az üzleti életben kőkemény férfiak, akik lesöpörnek mindenkit, akik nem ismernek ellentmondást dominákhoz járnak? Gondolj a mágnesre! Az ellentétek vonzzák egymást!
Aki szub alkat, az élvezi azt, amit te egy tökönrúgással jutalmaztál volna. Nincs azzal semmi baj, hogy elutasítod az s/m-et. Sokan nem szeretik, még olvasni sem. Ott lesz az elején a figyelmeztetés. Az ütések és a nyoma. Van akit csak egy kicsit keményebben megfogsz, és napokig kék folttal jár, vagy beüti valamilyét és ott a nyoma akár egy hétig. De olyanok is, akiket erősen megmarkolsz, kicsit kipirosodik, és egy-két óra múlva már nyoma sincs. Erre is igaz, az emberek nem egyformák. Ha ráveszed magad és az s/m részeket is elolvasod, igaz megint tökönrúgási szándékod lesz, de olyan a bántalmazás, hogy a nyomok 2-3 nap alatt eltűnnek, ami meg talán nem, az ruha alatti nem látható rész. Csak arra figyelj, hogy ne keverd te is, mint itt nagyon sokan az s/m-et az erőszakkal, mert a kettő (Kék)ég és föld.
Befejezésül, én nem tudom elképzelni a kemény, célratörő, domináló üzletasszonyt, mint a szexben dominánsként megjelenő személyt. Rossz a hasonlat, de mintha a csülökpörkölthöz, csülökpörkölt lenne a köret.
4
Ez egy válasz Kékég 2023. augusztus 2. 05:11-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 2. 06:55
#3
Nagyjából egyetértek Kékéggel. A fogalmazás jó, a kevés hiba nem túl zavaró. Tetszett!
2
Kékég
2023. augusztus 2. 05:11
#2
Éva! Elolvastam, tanulok belőle, figyelem a szavakkak hogyan játszol. Ügyes, fordulatos főleg az eleje nagyon tetsző és izgató volt. Onnan kezdett zavarni, hogy öklözte magát Tünde. Két fiút szültem, tudom az érzést. A szeretkezés Mariannal és az orál is élethűen van megírva, beletudtam képzelni magam. A előre vetített s/m viszont taszít. (Emeld ki az írás elején vastag, dőlt betűkkel) Tudom már lehet az ötödik rész is fel lehet töltve, de én újra gondolnám. Bennem kettőség van. Egy kemény üzletasszony, vezető az a szexben is vezető. (Én tökét a torkába rúgtam volna Sacának ha ezt teszi velem). Igaz viszont ha a kiégés határán van, hogy mindig ő irányít, akkor alá tudja vetni magát a kínzásnak is, így vezekel, mint Jézus a kereszten. (Elnézést ez morbid, hithű vallásos vagyok és tudom ez most helytelen. ) Nem írok ide egy történetet, már csak két gondolat. Én Tünde karakterét jobban eltudnám képzelni egy domináns Madammnak. A másik amit gondolj át. Nekem egy enyhe ütés után se múlik a kék folt jó pár napig, akár egy hétig, tuti nem két nap. Egy ostor, pálca, ütések se gyógyulnak nyomtalanul. Nem tudom, nem próbáltam, így gondolom.
Pontozás...ugyan hagyjuk már 🙂 🙂
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1