Szégyenlem ezen írásom

A témához tartozó történet:
Kékég
29 405 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kékég
2022. január 31. 03:30
#4
Kedves Bizse, Álmos! Megleptek ezzel a beírásukkal. Önöktől csepegős, áradozó, túlfűtött beírást vártam és nem ezt az emberi, megértő, szeretetet sugallót. Csendben vallom be a végét már homályosan, elmosódva olvastam
1
Ez egy válasz Álmoska5 2022. január 31. 00:50-kor írt üzenetére.
veteran
2022. január 31. 01:37
#3
Nem kicsit durva,de jó.
1
Álmoska5
2022. január 31. 00:50
#2
                                           Igen, az író is emberből van! 

Nem egy gép, ami tűri a megaláztatást és a pofonok tömkellegét, gyalázkodásait. Ki, ismeri KÉKÉG írói munkásságát, az tudja, hogy nem ez az Ő igazi arculata. Ez a megszületett mű vealamely olvasonk nagyon bántó kommentjének a visszont reagálására született!
 
Miáltalunk, nagyon tisztelt és kedves írónő KÉKÉG, lelkileg tért át, a- de nem azonosult velük, amint a cím is kifejez -  az önvédelem fegyveréhez, s bemutatta, hogy Ő is tud, olyan tráger, mocskos, gusztustalan, igénytelen, hányingerig ható történeteket megírni, amikre egy emberi agy gondolata rákényszerítve megírására  -  szakmai hiuságának földbe döngölésével - önvédelemre kényszerült.

Kedves KÉKÉG! Ne vegye el a kedvedet a már Tőled megszokott stilusi íránytól publikált írásaid. Sokan vagyunk ezen oldal olvasói közül, aki a lágyságot a szépséget, az érzelmeket olyan magas fokon tudod az olvasóid elé tárni, amiknek hatásai örökre nyomot hagy elmékben és lekeinkben.

Mi felfogtuk, hogy ez a történet nem önszántadból, kedvtelésből született!

Pontszámaink a Te korábbi munkálkodásod folytatásához adjon ihletet: 10 P.

Köszönettel:   

"Bizse42" és időközben közénk visszatért férje: "Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2022. január 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1