Bűnben élni 1. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
25 087 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kékég
2022. január 24. 08:58
#5
Nehezen tudom követni, ki ír, ki véleményez. Tetszik hozzászólásuk és egyre inkább érlelődik bennem egy másik téma az idős kori szexuális élettel kapcsolatban amihez még tapasztalatot kell kérjek idős emberektől.
Igen van és lesz folytazás és lesz egy tőlem életidegen írás is a közeljövőben.
1
Ez egy válasz Álmoska5 2022. január 24. 07:59-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2022. január 24. 08:34
#4
Itt fenn pont a nagy sorozatod  Unokatestvérek 1. - részét ajánlják.
​​​​
1
Lewis20
2022. január 24. 08:11
#3
Nekem tetszett! Folytasd kérlek!
 
1
Álmoska5
2022. január 24. 07:59
#2
Ezt a meglepetést! 

A cím miatt néztem bele, és alig vettem észre, hogy  ki  a szerző! Legkedvesebb Írónője a nejemnek,  a KÉKÉG volt. íme Rátalálam véletlenül.

Nagyon meglepödtem, a cime miatt és habzsolva olvastam el a tartalmát. Megdöbbentő eredményre jutottam: Nincs különbség az emberi biológiai szükségleteít befolyásoló kémiai reakciók között, hogy ki  bűnős  és ki nem bűnős!   Tanúság szerint e történetben a felszentelt Pappnak  az életét a szexuális vágyai befolyásolták ( kémia, biológia) és  a kőzerkölcs ezt a gondolatot egy felszentel pappnál "bűnös cselekedetnek"  minősíti!

Mi Erzsikémmel közösen  becsültben leéltük életünk 99,9 % -át és az egyéb okok miatt természetben nem élhetünk normális házassági kapcsolatba, más emberek idegenben kiélt vágyait  mi idősek  bűnnek tartsuk, így a megszokott biólógiai, kémiai vágyaink elmaradtak, mert a házassági hűséget mi életünk utolsó lehelletéig próbáljuk betertani.   KI KELL JELENTENÜNK, HOGY AZ EMBEREK BELSŐ TÖRVÉNYEIT ÚGY ALKOTTA MEG ISTEN, HOGY BELE-ÉPÍTETTE AZ EMBERI SZERVEZETBE, szexuális vágyai legyenek!  Erről az oldalról megközeltve:
                                   Nincs bűnős, vagy bűntelen ember
           ( az állatoktól ezért at egy dologtól vagyun emberré dekralálva)

Szexuális vágyaink beteljesülése, vagy nem teljesülése VÁGYAINK FŐ ÍRÁNYÍTÓJA! 

Halálunk bekövetkeztének utolsó centijeit vágjuk, Erzsikém  15 nap elteltével tölti be a 80. évét  - ha a Jó Isten ezt a kegyet megadja nekünk - én meg a nagyon súlyos betegségeimből Erzsike áldozatos, önzetlen, fáradságos, kirató szeretetével, visszahoztott ide kőzétek! Én meg három hónap mulva töltöm ba 76. évemet.

Boldogan kinyílvánitjúk Nektek, hogy a szexualítás vágyai az embernek ( heteró, leszbi, homo, bizzar, vagy  bármilyen írányzatú )  az  éltető erő  míg levegőt belélegzünk.

Köszönjű kedves KÉKÉG ezt a számunkra úlbóli közös izgalamat felkető, nekünk szívünket melegitó, reménnyel, hogy  e Történetedet sorozattá teszed!  Életünknek Te tudsz ilyen írányú örömeket szerezni. 
Köszönjük drága KÉKÉG 
Természetesen  10 P.
Tisztelettel:
 "Bizse42" és újból felgyogyúlt férje:  "Álmoska5"
 
1
T
Törté-Net
2022. január 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1