Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én nem sváb vagyok hanem falusi kisember:).Amugy meg elég ritkán vagyok itt szoval örülök mindenki irományának ha kicsit is érdekes!!
1
puszicuni
2009. augusztus 20. 00:10
Remélem afojtatásban azis a gond lesz hogy Pisti nagymamálya is kefélni akar és maj jól felcsinájja incetesen az cool lene
1
kukor
2009. augusztus 19. 23:17
nekem tetszik más meg ne érdekeljen
1
Caligula
2009. augusztus 19. 23:08
Mélykúton az a mondás járta az egyik kollégám elbeszélése szerint: "Áki nem tut jol mátyár,nem lesz neki kotschma tyere pe" - igaz a régi svábok között,így érthető. Lupi te nem sváb vagy úgy-e? Esetleg kicsit a.......ta. (Így talán nem törlik?!)
1
Lupi
2009. augusztus 19. 21:55
bocsi"léci ne halgats azokra akiknek nem tetszik inkább azokrahalgats akiknek tetszik!
1
Lupi
2009. augusztus 19. 21:53
Legyetek szivesek nem lehurogniF/b] hanem megköszöni hogy egyszer vette a fáradtságot hogy megirja,és léci ne halgatni azokra akiknek nem tetszik inkább azokra halgat akiknek tetszik!!
1
Julcsika
2009. augusztus 18. 13:59
Ész egy keckétis írjá az ojan izgi masztizhatnák rá
1
Lacika
2009. augusztus 18. 09:35
Remélem a folytatásban lesz belőle gond, hogy a "főhős" telepakolta Anyuci punciját :)
incest terhesség jól jönne :)
1
Caligula
2009. augusztus 17. 23:45
sihupapa! Az eddigi hozzászólásaidból,többnyire az derült ki,hogy ízléssel és műveltséggel bíró ember vagy. Ne okozz csalódást! Tényleg csak azért nem pontozom ezt sem,mert nullát nem lehet adni,egyet meg nem ér.
1
sihupapa
2009. augusztus 17. 23:37
caligula mivagy te, csak nem lektornak készülsz. jöhet a folytatás.
1
Caligula
2009. augusztus 17. 12:10
Na,Jani!Látod ez a neked való.Ez a te stílusod.Bugyuta fogalmazás,bárgyú történet és száznál abbahagytam a helyesírási hibák számolását.Sajnálattal látom,hogy nem vagy egyedül.
Lupi te nem sváb vagy úgy-e? Esetleg kicsit a.......ta.
(Így talán nem törlik?!)
incest terhesség jól jönne :)
Tényleg csak azért nem pontozom ezt sem,mert nullát nem lehet adni,egyet meg nem ér.
jöhet a folytatás.
remélem folytatod