Egymásra találva 3. rész

A témához tartozó történet:
Netenapa
10 981 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Netenapa
2009. augusztus 17. 21:45
#9
Kedves Caligula!
Elolvastam eddigi beírásaidat és azt nem értem miért nem a közkönyvtárba jársz olvasni való után. Hiszen látom itt nem találtál még kifinomult izlésednek megfelelő írást.
1
Netenapa
2009. augusztus 13. 14:07
#8
Kedves Pontifex!

Félreértettél, de segítek értelmezni egyszerű szavaimat. Én nem hiszem, hanem tudom, hogy mindegyik szöszenetemet elolvastad, hiszen fáradtságot nem kímélve még reagáltál is.
Mi ez,ha nem kitüntető figyelem?
Örülök, hogy válaszoltál bejegyzésemre is. ebből érezhetjük, rajtunk tartod irodalmilag kiművelt szemedet és láthatjuk Te általad is, hogy nem mások sértegetése a megoldás saját hibáink palástolására.
Köszönöm Neked öreg olvasóm!
1
Pontifex
2009. augusztus 13. 01:49
#7
T.Netenapa!
Amennyiben téged megnyugtat,hidd,hogy lelkes olvasód vagyok.Hidd azt is,hogy te tudnád elárulni számomra a női gyönyör titkát(én ugyan ezt kétlem,de az is lehet tévedek - tudod egy "ilyen öreg ember,mint én"már azt is tudja,hogy nem birtokolja a bölcsek kövét).Szóval nem akarom elhessegetni az önmagad által meggyújtott tömjén füstjét,de azért feltárom számodra az igazságot - már ami a megszólalásomat illeti.
Bizony-bizony úgy "tévedtek szemeim" az általad elkövetett szösszenetekre,hogy a toplistát nézegetve,kíváncsi lettem mi lehet az a csoda mű,ami villámként az élre szökellt,miközben "Vadász" és/vagy "Remete"(s még sorolhatnék néhány nick-et)valóban irodalmi szintű írásai a sokadik helyeken tanyáznak.Elolvastam az akkori top-10-et és azt tapasztaltam,hogy plagizálsz.(Tudod szemem van hozzá,mert nem kizárólag az ilyen vagy hasonló irodalom a szellemi táplálékom,"de ez egy más tészta")Miután a következő "műveket" is megtekintenem - és most már a válaszodat is olvastam - kicsit változott a véleményem.Tényleg nem biztos a plágium ténye valószínűbb a közös forrás.Nevezetesen a közepes minőségű pornó filmek.Nem ítéllek meg e miatt,a valódi tapasztalat hiányát valahogy pótolni kell.Majd ha egy-két igazi nővel módodban lesz szeretkezni(hangsúlyozom nem baszni,dugni stb.)akkor tudni fogod,igazam van.
Megígérem,ha - ne adj Isten - lesz még folytatás,akkor sem elolvasni,sem kritizálni nem fogom azt!Ergo "munkásságod" folytatásában semmiképpen nem kívánlak megzavarni.(Nem venném a lelkemre,ha jól fejlett komplexusaid számát szaporítanám vagy ne adja Isten, miattam újakat gyűjtenél!)
Pax vobiscum!
1
Netenapa
2009. augusztus 12. 22:39
#6

Kedves Hűséges olvasom Pontifex!

Örömmel olvastam új hozzászólásodat, hiszen ez is azt bizonyítja, szemmel tartod munkásságomat. Azonban néhány észrevételt tennék.

1. A nem kívánom elemezni, hogy a praxisodban megforduló nőknek mennyire volt élvezetes a ténykedésed, de lehet, egyszer megírom neked, hogy hogyan tudja egy nő elveszteni józan eszét, amikor tényleg élvezni kezd. Nem kell elhinned, pláne Neked, amikor azt mondják, hogy jó volt.
2. Tényleg maradi öregember vagy, hiszen saját magadnak is félsz bevallani, milyen nagyon élvezed ezeket a történeteket. Lelkes olvasójuk vagy és még az elemzésükre sem sajnálod a hátralévő kevés idődet.
3. Nem értem miért sértegetsz, amikor alig várod, mikor jelenik meg a következő rész. Kíváncsi lennék, Te minek tartod magad, ha egy általad nemi szervnek tartott írásait olvasod.
4. Ha ollóztam, akkor is nagyon jól csináltam, hiszen a top 10-ben vannak az írásaim és nem a feljebb lévőkből ollóztam. Gondolom az neked is feltűnt, hogy nem egyezik a story.
5. Felveted, hogy nem írsz több véleményt, de kérlek tedd, lássam azt, hogy velünk vagy. Hiszen biztosan olvasni fogod az írásaimat, mint eddig is, mert tetszenek, sőt nagyon tetszenek. Valld csak be nyugodtan és könnyebb lesz Neked.
A sértegetésemmel pedig nem lesz könnyebb szembenézned Önmagaddal.
1
Pontifex
2009. augusztus 12. 09:17
#5
Na akkor:
1. Több száz nő fordult elő a "praxisomban",de szeretkezés közben egyetlen egy sem volt, aki olyanokat szövegelt volna "bassz,bassz(vagy dugj,dugj) még keményen s többi ehhez hasonlók!(Ilyenkor mindig az az illúzió-romboló érzetem támad,hogy az "író" egy közepes pornófilmet közvetít, bármiféle saját tapasztalat helyett)
2.Persze lehet,hogy én egy maradi öregember vagyok,aki nem baszni, hanem szeretkezni szokott és mit tagadjam,tizenkét éves gyerekkel még tizenévesen sem jutott eszembe!(Így azután nem tudhatom,hogy egy tizenkét éves "tüzes menyecske"miket kiabál az apjának "dugás"közben - no hát a tudatlanság!)
3.Amúgy többször is elmondod a story-folyamban, "egy nagy nemiszerv vagyok(lettem)" - no ez az amivel fenntartás nélkül egyetértek!
4.Továbbra is az a véleményem,hogy több(3) - ezen a honlapon található - történetből ollóztad össze ezeket az írásokat.Nem fogom felsorolni azokat,de legalább átfogalmazhattad volna a mondatokat!
5.Amúgy semmi bajom veled csak leírtam a véleményemet - lehet többé nem teszem.
1
2009. augusztus 11. 15:51
#4
Naggyon jóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
fiesta14
2009. augusztus 10. 16:31
#3
fojtatást...folytatást...folytatást...
1
sihupapa
2009. augusztus 10. 04:26
#2
fincsi,csak igy tovább!
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1