Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Valószínűleg nem férjes. Vagy ha az, akkor tudja mit csinál. ;) Vannak ilyen nők állítólag, egy haverom mesélte, hogy az unokatesója keresztfia ismert ilyent.
Igaz, tényleg jót nevettem rajta. A szövegen főképpen. 🙂 Több ilyen kéne ide! A végét picit furának tartottam ugyan, mert hogy egy férjes asszony elsőre odaadja ajándékba a névjegyét egy ennyire fiatal fiúnak. Háát... Ettől még sokkal jobb mint a legtöbb. Adott valami pluszt most az életembe. Gratulálok a szerzőnek és a fordító/megtalálónak egyaránt. Köszönöm.
Több ilyen kéne ide!
A végét picit furának tartottam ugyan, mert hogy egy férjes asszony elsőre odaadja ajándékba a névjegyét egy ennyire fiatal fiúnak. Háát...
Ettől még sokkal jobb mint a legtöbb. Adott valami pluszt most az életembe.
Gratulálok a szerzőnek és a fordító/megtalálónak egyaránt.
Köszönöm.