Játék a golyókkal

A témához tartozó történet:
Ram Agile
51 979 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

v
vasas62
2023. május 12. 12:57
#23
Úgy írsz mintha igaz lenne.
1
én55
2022. november 17. 09:09
#22
Ezt tényleg valaki élvezi?
1
j
jófiú
2018. szeptember 15. 12:31
#21
Szia. elég későn olvasom ezt de megtudnad adni szonja elerhetoseget? egyfiok312@gmail.com legyszives. nagyon felizgattal. ez egy istenno.
1
t
t.555
2017. december 6. 00:25
#20
Nem élvezném!
1
p
papi
2014. május 26. 18:40
#18
Tetszik
1
a
A57L
2014. március 24. 07:18
#17
Nagyon jó írás.
1
B
BukottAngel
2012. szeptember 2. 20:49
#16
Nagyon jó volt,élvezetes,nem tetszett!
1
Ram Agile
2010. április 7. 15:45
#15
Hát ez az, hogy devianciának nevezed ezt a dolgot (ami normáktól való eltérést jelent), holott a normát mindig a közösség szabja meg. Ha bekerülnél mondjuk egy BDSM közösségbe, ott biztos te lennél a deviáns a hozzáállásoddal, és nagyon kilógnál a közegből.
Amúgy a kéjgyilkosság is csak agresszió, csak durvább formában. Nem is lenne vele semmi baj, ha a gyilkos utána fel tudná támasztani az áldozatát és szabadon engedné. Vagy az áldozat magától feltámadna és elsétálna. Lehet, hogy még élvezné is a meghalósdit.
Gondolj arra, hogy állítólag, évente vagy 4000 ember hal meg a fojtogatós szex és maszturbálás miatt, csak amerikában. David Carradine csak egy népszerűsítő példa volt ezzel kapcsolatban. Namost a fő kérdés: hány embernek kell egy viselkedést produkálnia egy közösségen belül ahhoz, hogy ne nevezzük devianciának, hanem elfogadottá váljon?
Ez azért veszélyes kérdés, mert akkor fel lehet tenni a dohányzással, kábítózással, lopással, hazudozással, asszonyveréssel, gyerekmunkával, pedofíliával, etnikai tisztogatással és öngyilkossággal kapcsolatban is.
Csupa kényes, idegesítő kérdés, amikre sokféle választ adunk és nincs róluk konszenzus. Én mindenesetre azt mondom, addig jó a társadalom, amíg egyáltalán lehet ezekről beszélni, kérdezni, válaszolni és vitatkozni (anélkül, hogy lecsuknának). És addig jó, amíg lehet ezekről írni, filmet csinálni, meg titokban kipróbálni őket, elvégre az elmélet csak elmélet. Mert ugye a gyakorlat teszi a mestert. :-)
1
Caligula
2010. április 7. 00:10
#14
Tesókám!Értelek én, de tudod a párom nekem a szentség, akit becézek simogatok, a "tenyeremen hordozok". Persze, a behatolás önmagában egy agresszió,a gyönyör görcseibe belefér csípés, szorítás, harapás vagy akár karmolás is. De én a különbséget a szeretkezés és az SM között úgy jellemezném, mint a kulturált ivás és a tudatos "seggre részegedés" közötti differenciát. Mivel EMBERNEK tudom és tartom magam, ezért nem iszom magam eszméletlenre(pláne nem tudatosan,egyenes szándékkal!), s nem tud élvezetet okozni a másnak okozott szenvedés sem - nekem ez így jó!
Amúgy, a te filozófiád szerint ok. a kéjgyilkosság is? Hisz' az sem más, mint az agresszió végletes kiélése - s van olyan, aki csak így tudja megélni a szexuális gyönyört. Vannak a világirodalomban és a filmirodalomban nagyon híres történetek arról, hogy az SM gyönyöre, hogyan fajult kéjgyilkosságig.
Továbbra is csak elméleti síkon vitatkozom veled, de annak egyáltalán nem örülnék, ha bárki is, mint egészséges és kívánatos tevékenységet oktatná a gyermekeknek bármelyik szexuális devianciát - közöttük az SM-et. Megint más, hogy az EMBERI normális szexualitásra nevelést én is hiányolom. Persze itthon - hála Istennek - ez nem okozott problémát, mert a, minden területet felölelő őszinteséget, természetes létformaként tudtuk bevezetni a gyerekekkel is. Azt hiszem - és a gyakorlatban is úgy tűnik - időben és megfelelően történt minden felvilágosítás. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én (mi) tökéletesek vagyunk, de ez jól sikerült.
Veled meg nincs semmi bajom, csak vitatom a tételeidet.
1
Ram Agile
2010. április 6. 15:26
#13
Az SM szerintem nem másság és nem betegség, hanem a természetes és normális szexuális viselkedésünk szerves és kiirthatatlan része. Én speciel ide sorolom az olyan burkolt SM viselkedést is, mint a féltékenység, szerelmi civakodás, érzelmi zsarolás, női hisztizés, szexszel való zsarolás, pénzzel való zsarolás (párkapcsolatban), karmolás, harapás, popsi paskolás, hajrángatás, szóbeli bántalmazás és sértegetés, stb.
Lényegében a fajon belüli agresszió és a mindenhol jelenlévő dominancia harc kifejeződéséről van szó. Sokan azért kezelik perverzióként az SM-et, mert nem tudják feldolgozni (a sok társadalmi melléhazudozás miatt) a tényt, hogy az élet velejárója a harc, a küzdelem. A szexben megjelenő SM ennek a ritualizált, jelképes kifejeződése (többé-kevésbé őszintén kinyilvánítva az agressziót).
Vagyis szerintem nem létezik agresszió nélküli szex, hiszen a közösüléshez, intimitáshoz be kell hatolni (különféle módszerekkel) a másik intim szférájába és birtokba kell venni, használni kell a másikat.
Akinek mindez zavarja a lelki világát, tanuljon etológiát.

Nem véletlenül írom ezeket a kisregényeket. Próbálom bemutatni ezt a nagyon fontos témát, amit sajnos (sok egyéb mellett) nem tanítanak az iskolákban (sem). Hátha segítségére lesz némelyeknek abban, hogy hatékonyabban kezelhessék a saját életükben ezeket a dolgokat. Hatékonyabban uralkodhassanak a másik fölött vagy hatékonyabban vethessék alá magukat a másiknak vagy hatékonyabban szökhessenek meg a leigázás elől-alól. :-)
1
Caligula
2010. április 5. 21:24
#12
Tesókám!Az írásodat nem olvastam,hanem a kommenteket és a véleményem arra vonatkozott! A SM taszít és nem is olvasom, de ti tudjátok, van akinek ez kell. Másság vagy betegség, mindegy minek hívod.
1
Ram Agile
2010. április 5. 17:29
#11
Ebből is látszik, hogy az Isten milyen toleráns, ellentétben a lüke teremtményeivel, akik nem tűrik a másságot és a legnagyobb élvezettel szadizzák szét, sittelik le és ölögetik meg egymást (és sokszor holmi isteni törvényekre meg igazságra hivatkozva).
Amúgy örülök neki, hogy van olyan írásom, aminek a fórumába még ennyi idő elteltével is írnak az olvasók és mindenféle furcsa vélemények jelennek itt meg. Bárcsak a többi művem is ennyire izgatna benneteket fiúk-lányok!
1
Caligula
2010. április 5. 11:10
#10
Istenem! De nagy a Te állatkerted!
1
eunuch jelölölt
2010. április 4. 22:23
#9
Klári!

Ha valóban kiherélnél egy férfit Én jelentkezek, vállalom.
Kérlek, add meg elérhetőséged.
1
Ram Agile
2010. január 30. 14:37
#8
A hím nemi mirigyek eltávolítása nagy baklövés lenne hölgyem. Mivel nem nő újra a kérdéses szerv. Utána mit fogsz markolászni rajta? Ha vigyázol rá, később még sokszor élvezheted a megdolgozását. :-DDD
1
Klári
2009. november 3. 12:18
#7
A férfit kiheréltem volna
1
Shark20
2008. május 20. 10:31
#6
elég jo volt
1
Ram Agile
2008. március 29. 18:44
#5
Ez a novella megtörtént eseményeken alapul. Viszont sok éve történt, így Szonja telefonszáma már nincs meg. Abbahagyta az ipart, úgyhogy más lehetőséget kell keresned.
1
istván
2008. március 29. 16:23
#4
Ha valaki tudja szonja telefonszámát küldje el az monguz10@hotmail.com cimre.Köszönöm
1