Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elismerem, hogy ez önmagában unalmasnak tűnhet, mivel ez csak a felvezetése a történetnek, amiben bőven fog csattogni Sandi feneke (ezért s/m kategória). Már csak pár mondat kell, hogy befejezzem, de nem tudom ígérni, hogy mikorra készülök el vele. A történet tisztán össze van állva a fejemben, a hiányzó mondatok is meg vannak többé kevésbé ... de mostanság valahogy nem megy, hogy leírjam a hiányzó mondatokat. Sajnos így működök! Valahogy egy olyan történet megírásán dolgozom inkább, amit bár eredetileg ide szántam, de nem vagyok benne biztos, hogy fel fogom tölteni ide, mivel túlságosan ellentmondásosra sikeredett. Azért remélem nemsokára jön a befejezés.