Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem ennél durvább egy hónap után a vadszex a hétköznapokban. Meg ez egy S/m történet. Aki nem szereti ezt, az miért olvassa? 😀 Jó...én sem szeretem annyira, de azért néha izgalmas tud lenni.
Zseniálisan indult. Szerettem, a stílusát. Ilyen regényt még nem olvastam, mármint aki az egyik szereplőt úgy írja, le, hogy én vagyok. Ez nagyon tetszett. Mégis. Ha már S/m és úgy is kezdődött, akkor már igazán belefért volna valami durvaság. Nem vagyok ennek annyira nagy híve, de na! Így egy megvadult tini szex, ami veszettül rövid. Ne add fel, ennél te sokkal jobbat is tudsz én érzem! Főleg ha már a neved Lilith aki az egyik legbrutálisabb démon ever.