Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Bizse42! Bár nem nekem szólt, de megérintett a hozzászólásod ugyanúgy, mint ez az írás, amit képtelen voltam letenni, mielőtt végigolvastam volna: egyszerűen gyönyörű, megható történet. 10 pont természetesen, de 100-at is adtam volna, ha lehetne!
Nagyon Kedves Kíváncsi! Mire vagy kíváncsi? Férjem korábban "ÁLMOSKA5" név alatt írogatott. Súlyos betegsége miatt az akarata ellenére a "keménysége" végleg elapadt. Nekünk ez volt a II. Házasságunk. Neki két fia él Pesten 50 és 43 évesek, nekem két lányom él a közelünkben és három unokám. Egyik itt Balatonberénybe a másik itt Keszthelyen. Én most a napokban lettem "Déd Nagymama" a Berényi unokámtól! Nos ez mind igaz! Mi a hagyományos dolgon kívül soha nem csináltunk mást. Betegség miatt én sem kaptam meg amire vágyódtam...
Amiket írogatok azokat mind- mind, szeretem volna "megélni, átélni" Gondolom a vágyakozás NEM BÚN!
Kedves, ha volna még kérdésed itt írj rám. Üdvözlettel: Bizse42
Amiket írogatok azokat mind- mind, szeretem volna "megélni, átélni" Gondolom a vágyakozás NEM BÚN!
Kedves, ha volna még kérdésed itt írj rám. Üdvözlettel: Bizse42
Ez egy gyönyörűen megírt lírai GYÖNGYSZEM!