Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon szépen köszönjük ezt sok pozitív visszajelzést! (a pontok magasabbak, mint vártuk...) Természetesen már régen készül a folytatás, sajnos nekem kevés az időm rá, hogy feleségem csodás írását átszerkesszem. És a “látnivalókkal” is kiegészítjük közösen a történetét. (Aki ismeri a korábbi írásainkat, melyek rólunk szólnak, az érteni fogja) A benne maradt hibákért elnézést kérek, szinte biztos, hogy mind az én hibám. Igyekszem a következőkben még jobban odafigyelni! Üdv. 77Kilroy
1
r
rubbercat
2019. október 5. 02:58
Nagyon jó írás, nagyon jó történet! Talán a legjobb amit a saját stílusában idáig olvastam. Várom a folytatását a történetnek. 10p
Rengeteg munkát fektetett ebbe a szerzőpáros. A pontokkal ne törődjetek! A cselekmény, a megfogalmazás, a szereplők megrajzolása elnézővé tett a benne maradt hibákkal szemben. Nekem nagyon tetszett a régies hangulat. Várom a folytatást.
Természetesen már régen készül a folytatás, sajnos nekem kevés az időm rá, hogy feleségem csodás írását átszerkesszem. És a “látnivalókkal” is kiegészítjük közösen a történetét. (Aki ismeri a korábbi írásainkat, melyek rólunk szólnak, az érteni fogja)
A benne maradt hibákért elnézést kérek, szinte biztos, hogy mind az én hibám. Igyekszem a következőkben még jobban odafigyelni!
Üdv.
77Kilroy