Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Van itt egy négyrészes sorozat is, annak címe: "Mindent a családomért tettem". Ott a sorozat negyedik része végződik a címben leírt mondattal, tartalmában az első három résznek semmi köze a címhez, de attól még kitűnő írás.
Igazat adok "sztbali" -nek, mert (padig imádom Akai Mózes munkáit, más oldalakon is sikeresen publikál!) a megadott CÍM értelmezése szerint minden esemény ezen a becses napon történne!!!
Amit Ő javasol az egy határ napot jelöl, úgy mint az ie. vagy az iu. rövidítésé is azt sugallja Krisztus Születése előtt, vagy az után, történő eseményekre vonatkozik!
Bocsánat, nem akartam a speciális nyelvészünk munkájába belekocsvasztani! Majd Ő megválaszolja a helyes értelmezést.
E vitától függetlenül én Akai Mózest torony magasan értékelem, mint író!!!
Nekem nem jött be az előzetes megérzésem! Tegnap 06:46 kor itt járt! Nem reagált reám!! TEHÁT FÉRFI!!
Elnézést többé nem említem FEHERFABIAT, pedig ugyan olyan régi olvasó, mint ZSUZSIKA volt. (Mindenben nem lehet szerencsém, rossz volt a "megérzésem" !)
Élvezetes volt nagyon, csak egy kicsit rövidre sikeredett! Vajon a "négyes" összejön? Különben nagyon "izgi" volt a szendvicsre utaló előkészítő művelet sorozat.
/Nagyon várom "feherfabia" hozzászólását, talán ma reggel elolvas engem???/
Amit Ő javasol az egy határ napot jelöl, úgy mint az ie. vagy az iu. rövidítésé is azt sugallja Krisztus Születése előtt, vagy az után, történő eseményekre vonatkozik!
Bocsánat, nem akartam a speciális nyelvészünk munkájába belekocsvasztani! Majd Ő megválaszolja a helyes értelmezést.
E vitától függetlenül én Akai Mózest torony magasan értékelem, mint író!!!
Elnézést többé nem említem FEHERFABIAT, pedig ugyan olyan régi olvasó, mint ZSUZSIKA volt. (Mindenben nem lehet szerencsém, rossz volt a "megérzésem" !)
/Nagyon várom "feherfabia" hozzászólását, talán ma reggel elolvas engem???/