Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szerintem is férfi írta, akinek ráadásul fogalma sincs a helyesírásról (a vesszők mindenhol hiányoznak, szexkapcsolat, visszacsókoltam, jólesett két szóba írva stb.), ezért max. 2 pontot érdemel.
Megnézve , hogy miket írsz , úgy látom , hogy nő létedre rá vagy kattanva anyádra , ez nem gond , csak szexelj már vele és azt írd meg , ahogyan az történt .
1
h
hairy_pussy
2019. július 9. 16:25
azt hittem végre lesz egy fincsi kis történet.... nagyot tévedtem... ez szörnyen gyenge 0pont
Nyolcan olvastuk el ez idáig, de csak ketten szavaztunk! Átlag 2,5 (Igen kevés)! A téma förtelmesen jó és izgató, de valahogy olyan érzéketlen, élettelen az egész. Egy ffi írhatta, mert olyan szavakat használ, amit csak a palik használnak.
Nekem inkább egy szex film kijegyzetelésének tűnt! Ezért pontoztam le. A többiek ismernek már annyira, hogy tudják rólam, hogy imádom e témát...
nagyot tévedtem...
ez szörnyen gyenge
0pont
A téma förtelmesen jó és izgató, de valahogy olyan érzéketlen, élettelen az egész. Egy ffi írhatta, mert olyan szavakat használ, amit csak a palik használnak.
Nekem inkább egy szex film kijegyzetelésének tűnt! Ezért pontoztam le. A többiek ismernek már annyira, hogy tudják rólam, hogy imádom e témát...