Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
végigondoltam a sztorit. tegyük fel, hogy igaz. akkor a szociális kapcsolatai hol lehetnek napi négy-öt óra szex, munka, gyerekek és alvás, illetve a házimunka, bevásárlás mellett? kislányként egy igazi, magánakvaló, magányos gyerek lehetett. elég nagy torzulást okozhat a személyiségben ez a mértéktelen mennyiségű szex. érdekes történet mindazonáltal, kiszámolva a négy év alatti 8000 dugást, az napi négy-öt alkalom. azt furcsállom, hogy az anyja nem vette észre, vagy később a lányai.
Nekem több hölgy ismerôsöm is kipróbálta volna , mert kivánták a nsgy , kitartó kutyafaszt , igen nehéz összehozni , mert büntetik , de hatalmasat tudok élvezni az ilyentörténeteken és szex partnerem el akivel ilyenrôl beszélúnk közben.
jól megírt történet... vannak benne túlzások számomra, de alapjában jó bár én jómagam nem gerjedek a kutyákra se más fajta állatra.... jó nekem a jó öreg ember punci is... de izlések és pofonok
1
l
lali1955
2019. június 20. 15:22
Szia,engem is nagyon felizgatott,,már 3x elolvastam ,,és mindig elélveztem a történeten.Szerintem meg elég sokan csinálják,csak nem verik nagydobra.Jó lenne találni egy ilyen remek csajszit .
324 en olvasták el. Bátorsága csak három személynek van a "szabad" vélemény nyilvánításra. Én nem szégyenlem, nagyon felizgatott a dolog. Igaz még soha nem csináltam, nem láttam se csinálni, de mint NŐ nagyon izgi volt. Zsuzsikával együtt talán betegesnek tartanak,(tartottak), de nem szégyenlem, elmentem "párszor"! Nedves lett megint a párnám, de most már süt a Nap, hamar megszárad...
kislányként egy igazi, magánakvaló, magányos gyerek lehetett. elég nagy torzulást okozhat a személyiségben ez a mértéktelen mennyiségű szex.
érdekes történet mindazonáltal, kiszámolva a négy év alatti 8000 dugást, az napi négy-öt alkalom. azt furcsállom, hogy az anyja nem vette észre, vagy később a lányai.
vannak benne túlzások számomra, de alapjában jó
bár én jómagam nem gerjedek a kutyákra se más fajta állatra....
jó nekem a jó öreg ember punci is...
de izlések és pofonok
Engem nem izgat fel.