Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem tudom jól értem-e amit mondasz Gyuri, de már az elején úgy fogalmaztam, hogy "Andi hetero-legalább is annak hitte magát-" Jó igaz, hogy itt ott elfelejtettem idézőjelbe tenni a hetero szót, de azért ettől még talán érthető, vagy nem? több helyen direkt idézőjelbe tettem, pont emiatt, amit mondasz, mert az illető nők, akiket Erika elcsábított, nyilván csak hitték magukat heteronak, vagy nehezen mertek utat engedni a fantáziálásainak. Na mindegy. azzal meg szerintem, hogy mostanában sűrűbben mennek el a lányok nélkülem, mert Erika úgy jobban tud koncentrálni a barátnőmre, csupán annyi a gond, hogy félek, a végén átpártol hozzá. Én ezt nem tekintem megcsalásnak, mert nővel csinálja.
mostanában sűrűbben mennek el a lányok nélkülem, mert Erika úgy jobban tud koncentrálni a barátnőmre,
Hatalmas bunkósság az egész , ilyen nem történik meg így , ez sem , nem ismered a nőket .
Csak az a nő totál hetero (pasi is természetesen), aki egyben a neme alfája is , azt soha semennyi szesz , duma , csajos erőszak nem beszéli rá a leszbizésre , bármennyire is szeretné a pasija ....
Jó igaz, hogy itt ott elfelejtettem idézőjelbe tenni a hetero szót, de azért ettől még talán érthető, vagy nem?
több helyen direkt idézőjelbe tettem, pont emiatt, amit mondasz, mert az illető nők, akiket Erika elcsábított, nyilván csak hitték magukat heteronak, vagy nehezen mertek utat engedni a fantáziálásainak.
Na mindegy.
azzal meg szerintem, hogy mostanában sűrűbben mennek el a lányok nélkülem, mert Erika úgy jobban tud koncentrálni a barátnőmre,
csupán annyi a gond, hogy félek, a végén átpártol hozzá.
Én ezt nem tekintem megcsalásnak, mert nővel csinálja.
Hatalmas bunkósság az egész , ilyen nem történik meg így , ez sem , nem ismered a nőket .
Csak az a nő totál hetero (pasi is természetesen), aki egyben a neme alfája is , azt soha semennyi szesz , duma , csajos erőszak nem beszéli rá a leszbizésre , bármennyire is szeretné a pasija ....