A+ A-

Valóravált álom?

Én egy 22 éves srác vagyok, a szüleimmel és 2 testvéremmel élek egy pest környéki városban egy kertesházban. Apám és öcsém elég keményen dolgoznak, hajnalban mennek este jönnek. Hugom 13 éves és egy közeli gimnáziumba jár, anyám háztartásbeli, szóval az ideje nagy részét otthon tölti, főz, mos, takarít, stb. Nekem elég laza, kötetlen munkaidőm van, szóval elég sokat tartózkodom otthon.
Két-három éve nyáron vettünk egy medencét, amit felállítottunk a kertben. Munkából hazaérve nagyon jókat úszkáltam a hűsítő vízben, ami kellemes felfrissülést nyújtott, utánna szerettem kifeküdni a kempingágyra süttetni magam. Abban az évben vettem észre, hogy amikor átöltözöm a fürdőgatyába, akkor anyám a nappalit és a konyhát elválasztó ablakon be-be kukkant. Eleinte elfordultam, de a vitrinben láttam anyám tükörképét és figyeltem, hogy néz-e. Nézett, mindig. Idővel, egyre bátrabb lettem, és nem fordítottam neki hátat, hagytam, hogy lássa a férfiasságomat. Ezekután szép lassan öltöztem, hogy minnél tovább nézhessen, valahogy izgatott, hogy néz az anyám.
Teltek múltak a hetek, a jóidő maradt és én egyre sűrűbben jártam be a medencébe, és mindig akkor öltöztem, amikor anyám a konyhában volt. Egyik délelött eljöttem a munkahelyemről, mert iszonyatosan fülledt meleg volt és elegem lett a kolégák nyavajgásából. Hazafelé menet arra gondoltam, hogy milyen jó is lesz bemenni a vízbe, majd kifeküdni és akár szundítani is egy kicsit a napon. Amikor hazaértem, egyből bementem a nappaliba átvenni a fürdőnadrágomat, de anyám ott ült és nézte a TV-t. Köszöntem neki, és beszélgettünk egy kicsit, mondtam neki, hogy megyek úszni, azt mondta, hogy csak nyugodtan, nagyon kellemes a víz, a fürdőgatyámat kimosta, kint van a ruhaszárítón. Kimentem érte, közben azon járt az agyam, hogy mit csináljak, menjek be a nappaliba és ott öltözzek át, vagy máshol... nem tudtam, hogy mit csináljak, izgatott a dolog, hogy anyám közelében átöltözzek. Leakasztottam a szárítórol a gatyám és közben elhatároztam, hogy a nappaliban öltözöm át. Mire beértem a szobába anyám felállította a vasaló deszkát és vasalt, közben a tv-t hallgatta, és néha oda is pillantott. Levettem a pólómat, a rövidnadrágomat, a zoknimat és végül az alsógatyát is... ott álltam teljesen meztelenül anyámtól néhány méterre. De ő továbbra is csak vasalt, esze ágában sem volt hátra pillantani. Ahogy ott álltam és vártam, hogy hátha lopva rám néz, azt vettem észre, hogy a farkam kezd merevedni. Megfogtam és ráhúztam egy párat, minek hatására felvette a teljes méretét, de anyám részéről a helyzet változatlan volt. Kicsit csalódottan felvettem a fürdőgatyát és kimentem az udvarra. Megmártóztam, néhány percet úsztam, tényleg naon kellemes volt a víz, kijöttem a medencéből megtörölköztem és bementem. Anyám szólt, hogy kell-e valami nekem a közértből, mert megy vásárolni. Mondtam neki, hogy nem kell semmi, köszönöm. El is ment. Bevonultam a nappaliba felvenni a száraz ruhámat, amit anyu összehajtogatott és felrakott az ágyra, oda léptem az ágyhoz, ami mellett ott volt a vasalódeszka, rajta a még mindig meleg vasaló. Éppen az öltözködés felénél jártam amikor elnéztem a tv felé, amiben valami brazil szappanopera ment, de a tekintetem nem jutott el a képernyőig, hanem megállt a vitrinen. Amit láttam, az pont az a hely volt ahol az elöbb álltam. Átfutott az agyamon, hogy mit is csináltam ott... levetköztem... néztem anyámat... magamhoz nyúltam...
Tehát anyám mindent látott.
Este, mikor lefeküdtem, megint eszembe jutott, mi történt. Bekapcsoltam a számítógépet, kerestem egy jó szexfilmet és maszturbáltam, hatalmasat élveztem, majd ismét bebújtam az ágyba és elaludtam. Másnap elég későn ébrettem fel, bementem a fürőszobába levettem a boxeremet, megnyitottam a zuhanyzóban a vizet és beléptem alá, behúztam az üveg ajtót és elkezdtem mosakodni. A tisztálkodás végeztével kiléptem a zuhanykabinból éppen nyúltam a törülközöért amikor kinyilt az ajtó és anyám sétált be rajta, meztelenül. Becsukta az ajtót, én azt sem tudtam ,hogy mit csináljak, csak álltam ott nyelvemmel a számban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (120 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230
2018. 04. 11. szerda 09:23
Jól kezdődik . Válaszolok rá!
#12 Andreas6
2017. 09. 30. szombat 09:06
A történet jól van megírva, pláne, ha nem az anyja lenne... Egy idegen, akivel teljesen új minden, a legizgalmasabb. Válaszolok rá!
#11 vakon53
2016. 04. 24. vasárnap 12:07
Holvan a folytatás? Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2013. 12. 25. szerda 06:14
Nagyon jó Válaszolok rá!
#9 A57L
2013. 08. 31. szombat 03:59
Elég jó. Válaszolok rá!
#8 Kaszkadör
2012. 02. 26. vasárnap 13:09
Jó a történet,de minek írod oda a végére a folyt köv mikor nem írsz folytatást:( Válaszolok rá!
#7 Süni
2004. 05. 4. kedd 07:17
Nagyon jól indul és benne van a folytatás.
Persze ez is a többihez képest marad folyt.köv. Válaszolok rá!
#6 Xess
2004. 04. 29. csütörtök 06:36
Izgató és hihető történet! Persze, hogy folytasd! Válaszolok rá!
#5 levim
2004. 04. 2. péntek 10:57
Folytasd!!!!! Válaszolok rá!
#4 radek
2004. 02. 14. szombat 00:36
Azt is leírhatnád, melyik az a munkahely, ahonnan ha kedved van, hazamész, mert jelentkeznék oda :)) Válaszolok rá!
#3 ottó
2004. 02. 12. csütörtök 22:03
Gyorsan folytasd! Válaszolok rá!
#2 JOE WHITE
2004. 02. 12. csütörtök 16:49
BELE TUDNÁM KÉPZELNI A MESÉBE MAGAMAT. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2004. 02. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!