A+ A-

Így vettem rá a barátnőm a hármasra

Nem volt könnyű dolgom, mert a barátnőm Andi hetero –legalább is annak hitte magát- , viszont segítségemre volt a leszbikus munkatársnőm Erika, aki már nem először csábított ágyba hetero nőket is. Jó arc csaj! Eleinte jókat beszélgettem vele, meg persze szívesen hallgattam a nőcsábász sztorijait, amikor néha megittunk egy sört munka után.
Megtisztelve éreztem magam, mert a munkatársak közül csak velem volt ennyire őszinte.
Ő úgy tapasztalta, sok ”hetero” nőben felébred a kíváncsiság, ha ismer valakit a környezetében, akivel kiélheti magát. Szerinte a valóban csak hetero nők, körülbelül annyian lehetnek, mint aki csak leszbikus, a többség biszexuális.
Az olyan nők meg, akik állításuk szerint kíváncsi heterok, kivétel nélkül biszexuálisok, még ha nem is akarnak folytatást. Persze ettől még nincs könnyű dolguk a leszbikus nőknek, mivel a legtöbb biszexuális nő nem vonzódik érzelmileg is a nőkhöz. Erika viszont nem lelki társat keres, hanem egyrészt élvezi, amikor sikerül levennie egy olyan nőt a lábáról, aki azelőtt heteronak hitte magát, főleg ha faszija is van, másrészt örül, ha utána nem akarnak tőle semmit, mert így nem neki kell dobnia a csajt.
Hát szóval ő Erika. Egy 184 centis szex ragadozó szőkebombázó, aki nők bugyijára vadászik.
Egy ideje már ismerték egymást Andival, mert sokat lógtam Erikával.
Én voltam az egyetlen barátja. (Mondjuk tudta, hogy dugnám, ha nem lennék együtt Andival, ő meg nem lenne leszbikus, de ettől még barátok voltunk.)
Egyszer velem volt, amikor bementem Andihoz a boltba, és azóta ők is jobban összeismerkedtek, mert néha munka után hármasban ittunk meg egy-egy sört.
Andi természetesen nem volt féltékeny rá, mivel tisztában volt vele, hogy teljesen leszbikus. Egyik nap Erika beoltott azzal, hogy tetszik neki a barátnőm. Ekkor merült fel bennem a gondolat, hogy a viccet komolyra is lehetne fordítani. Erika még nem volt hármasban, mármint olyanban, amiben férfi is jelen van, de mivel engem bírt, és Andi nagyon bejött neki, belement, hogy megbeszéljem vele.
-Azt mindenképp mondd neki, hogy természetesen csak hozzá érnél közben! Persze ha akarnál se érhetnél hozzám –mosolygott.-, de jobb, ha mondod, hiába tudja, hogy a nőket szeretem!
-Igen, erre én is gondoltam!
-Ha nem akarná, megengeded, hogy előtte kettesben puhatolózzak nála?
Még biszex nők közt is akadnak, akik nem tudnák elképzelni, hogy hármasban csinálják! Szerintem könnyebben belemenne, ha előbb kettesben lenne velem!
Ezt bármilyen hátsó szándékkal is mondta, nekem a puszta gondolattól megmozdult a farkam, ahogy elképzeltem őket egy ágyban.
-Szeretnéd mi? –mosolyogtam.- De persze! Szabad kezet adok! Nálad jobban ezt nem csinálhatná senki! Ő egyébként félénkebb csaj, mint amilyennek látszik!
-Ne aggódj, az elején még nem leszek rámenős!
Aznap este gondoskodtam róla –ahogy persze minden este- , hogy a kedvesem kiönthesse nekem a szívét, nehogy valamelyik kolleganője, aki véletlen pont aznap idegesítette föl valamivel, keresztbehúzza a számításaim. Nőknél sokat számít az ilyesmi.
Legalább is Andinak rányomja a bélyegét az aznapi hangulatára. Ebben az esetben vártam volna a kellő alkalomra, de Andi üdén és boldogan ült le mellém az asztalhoz megvacsorázni.
Némi bemelegítő beszélgetés, és az első pohár bor után:
-Tudtad, hogy tetszel Erikának?
-Igen? –mosolygott.
-Ezek szerint annyira jó csaj vagy, hogy még a nőket is elszédíted!
-Heh, ez jó!
-Azt mondta, szívesen csinálná velünk hármasban!
-Jaaj, ez a tekintet! –mosolygott.- Engem nem veszel rá!
-De ugye tudod, hogy csak hozzád érnék közben! Csak izgatna, ha egy másik nővel látnálak!
-Hát, peched van, mert én nem vonzódom a nőkhöz!
-Nem erőltetni akartam, csak kérdeztem! Annál úgysem lehetne jobb, amikor kettesben vagyunk! –mit is mondhattam volna. Én is a borba kortyoltam.-
-Ebben egyetértünk!
-Egyébként engem nem zavarna, ha lefeküdnél Erikával! Csak azért mondom, mert velem őszinte lehetsz, ha kíváncsi lennél milyen érzés!
-Majd szólok!
Nem erőltettem tovább a dolgot, nehogy aznap este ne bújhassak punciba.
A B terv lépett életbe. Erika elkezdett egyedül is bejárni hozzá a boltba, ezen felül kihasznált minden helyzetet, hogy bókoljon neki. Andi kedvelte őt, és tetszett neki a dolog,de ettől még nem akart lefeküdni vele. Eltelt így egy-két hét, aztán egyik péntek este pont Andi volt az, aki felhívta hozzánk Erikát. Nem volt semmi előszele, hogy itt most hármas szex lenne előkészülőben, csak egyszerűen addigra már a csajok is összebarátkoztak, és együtt iszogattunk. Miután fölértünk, én a konyhába mentem a borokért, ők pedig leültek a kanapéra. Visszaérve a nappaliba, én a velük szemben levő egyik fotelbe ültem, és a dohányzóasztalra tettem az italokat meg a poharakat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:22
Hát... eléggé hihetetlen...
#10 papi 2016. 06. 13. hétfő 08:40
Nem nagy szám.
#9 sunyilo 2016. 06. 11. szombat 10:20
Úgy csináltok, mint a gimnazisták verselemzés közben. Mire gondolt a szerző, amikor ezt írta? Nyalvánvaló: pinára...
#8 RAVETRAIN 2016. 06. 10. péntek 12:01
smile Aljadék? Én úgy veszem észre, nagyon örül neki, hogy mostanában Erika kettesben is kényezteti smile
#7 listike 2016. 06. 10. péntek 07:45
Egy aljadék vagy, mert a saját vágyaidat rákényszerítetted a barátnődre, akit talán szeretsz. Igazából nem szereted, csak kihasználod. Undorító.
#6 RAVETRAIN 2016. 06. 9. csütörtök 16:30
Nem tudom jól értem-e amit mondasz Gyuri, de már az elején úgy fogalmaztam, hogy "Andi hetero-legalább is annak hitte magát-"
Jó igaz, hogy itt ott elfelejtettem idézőjelbe tenni a hetero szót, de azért ettől még talán érthető, vagy nem?
több helyen direkt idézőjelbe tettem, pont emiatt, amit mondasz, mert az illető nők, akiket Erika elcsábított, nyilván csak hitték magukat heteronak, vagy nehezen mertek utat engedni a fantáziálásainak.
Na mindegy.
azzal meg szerintem, hogy mostanában sűrűbben mennek el a lányok nélkülem, mert Erika úgy jobban tud koncentrálni a barátnőmre,
csupán annyi a gond, hogy félek, a végén átpártol hozzá.
Én ezt nem tekintem megcsalásnak, mert nővel csinálja.
#5 cscsu50 2016. 06. 8. szerda 16:44
gyengécske
#4 gyuri0926 2016. 06. 8. szerda 15:42
mostanában sűrűbben mennek el a lányok nélkülem, mert Erika úgy jobban tud koncentrálni a barátnőmre,

Hatalmas bunkósság az egész , ilyen nem történik meg így , ez sem , nem ismered a nőket .

Csak az a nő totál hetero (pasi is természetesen), aki egyben a neme alfája is , azt soha semennyi szesz , duma , csajos erőszak nem beszéli rá a leszbizésre , bármennyire is szeretné a pasija ....
#3 veteran 2016. 06. 8. szerda 09:37
Nem tetszett,gyenge írás.
#2 A57L 2016. 06. 8. szerda 04:18
Nem tetszett,nem az igazi.
#1 Törté-Net 2016. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?