Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Persze, az számomra is világos, hogy szerinted miért jobb, a Túl jó barátnőm! Nem semmi állás vagy ilyesmi, csak nincs értelme azok után írogatnom, hogy az Anyukák egymásközt 9 pontot ért el és tudom, hogy a további ötleteim úgysem érnének el ennyit. Ez viszont... A virágárus lány! Na ezzz! Ez lesz a csúcs, mindegy ki mennyire pontozza. Ezután már nincs miért írnom! Te gondolom sejted miért mondom. De aztán idővel ki tudja, ha nem lesz jobb dolgom...
Annaahh, abbahagyod? Csak nem találtál valami állást? Esetleg valami más kategóriában próbálkozhatnál. Az a "Túl jó barátnőm" tényleg jobb ennél. Elemezgetni kellene, kétszer-háromszor átolvasni mindkettőt, hogy meg tudjam magyarázni, az miért ütött nagyobbat. Most csak sejtésem, megérzésem van róla.
Nem rossz, nem rossz. Mibe is kössek bele? Olyan kellemes lineáris sztori. Áh, inkább hagyjuk! Nem a kedvenc kategóriám. Bevallom, nem is értek hozzá. Azt a nagy dobást viszont kíváncsian várom.
Lesz ám jobb is! Az utóbbiak közül sokra csak kíváncsi voltam, pedig sejtetettem, hogy nem lesz nagy szám. Amire büszke vagyok az az Anyukák egymásközt meg a Túl jó barátnőm. (mondjuk ez utóbbi csak 8 pontot kapott, de nekem tetszik) És ma töltöttem föl azt, ami után egy időre búcsúzom, mert a csúcson kell abbahagyni. Annál jobbat már nem fogok írni. Remélem nektek is elnyeri a tetszésetek! A virágárus lány Gondolom egy-másfél hét mire elbírálják és fölkerül.
Ez viszont...
A virágárus lány!
Na ezzz!
Ez lesz a csúcs, mindegy ki mennyire pontozza.
Ezután már nincs miért írnom!
Te gondolom sejted miért mondom.
De aztán idővel ki tudja, ha nem lesz jobb dolgom...
Áh, inkább hagyjuk! Nem a kedvenc kategóriám. Bevallom, nem is értek hozzá.
Azt a nagy dobást viszont kíváncsian várom.
Az utóbbiak közül sokra csak kíváncsi voltam, pedig sejtetettem, hogy nem lesz nagy szám. Amire büszke vagyok az az Anyukák egymásközt meg a
Túl jó barátnőm. (mondjuk ez utóbbi csak 8 pontot kapott, de nekem tetszik)
És ma töltöttem föl azt, ami után egy időre búcsúzom, mert a csúcson kell abbahagyni. Annál jobbat már nem fogok írni.
Remélem nektek is elnyeri a tetszésetek!
A virágárus lány
Gondolom egy-másfél hét mire elbírálják és fölkerül.