Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó, nem tudom elégszer elolvasni, mert mindig ad valami újat. De, ha te a nyolcadikat végezted, akkor 14-15 éves lehetsz, hogyan van 16 éve mostohád? Most 30 éves, de 16 éve a mostohád? Szóval a matek valahogy nem jön ki.
Néhány elütés? Tele van hibával! Rengeteg vessző, némelyik jó helyen, a legtöbb felesleges. Nem újaid vannak, hanem ujjaid, amik nem újak, mert egyidősek veled. Stb, stb.
Első történetként kiváló. Figyelj jobban a betűkre, mert olykor "megbotlik" az ujjad a billentyűzeten! Szép reményekre jogosító az írás, remek kezdet, föltétlen megéri a folytatást! Van még 2 nő a közeledben, sok minden történhet még!
1
h
hairy_pussy
2015. szeptember 28. 06:06
nagyon jó. Nálam 10p lett egyből. Valamint kedvenc természetesen. Várom a folytatást...
Még annyit hozzátennék, hogy a fogalmazásodon itt ott lenne még mit fejleszteni. Ehhez olvasni kell néhány könyvet. Ha ez rendben lenne, 10 p. Így viszont én "csak" 9 et adnék rá, de mégis 10-et adtam, mert ahhoz képest, hogy az első történeted, zseniális. És szerintem pont hogy érdemes volt a bevezető. Egy történetnek így kell kinéznie, úgyhogy ne adj gyuri véleményére!
Szóval a matek valahogy nem jön ki.
10 pont.
Nagyonvárjuk a továbbbi folytatást.
Ehhez olvasni kell néhány könyvet. Ha ez rendben lenne, 10 p. Így viszont én "csak"
9 et adnék rá, de mégis 10-et adtam, mert ahhoz képest, hogy az első történeted, zseniális. És szerintem pont hogy érdemes volt a bevezető. Egy történetnek így kell kinéznie, úgyhogy ne adj gyuri véleményére!
Kissé rusztikus de jó. 🙂