A+ A-

Svéd lány

1998 - ban egy véletlen folytán 3 hetet tölthettem Svédországban. Az első hét dög unalma után hétvégén rávettem maga arra, hogy elmenjek az egyik stockholmi magyar kolonia szombat esti összejövetelére. Gondoltam tele lesz 70 éves nénikékkel, meg bácsikákkal. De legalább lesz innivaló. Igaz, hogy tavasszal voltam, de elég meleg égőviként fáztam minden nap.
Na szóval szombat este hatkor megjelentem kiöltözve a klubházban és meglepődve tapasztaltam, hogy nem csak én vagyok a fiatalabb korosztályból. Rögtön körbevettek, kínáltak süteménnyel, meg pálinkával. Gondoltam először azért felderítem a terepet, mert a szex lassan 3 hete elmaradása komoly fejfájást okozott már. Ahogy szemlélődtem, kiokoskodtam, hogy minden értelmesebben kinéző csajnak partnere van, meg a kevésbé jól kinézőknek is.
Na egye fene, akkor jöjjön a törköly. Magyarokra jellemzően nem svédasztalos, meg önkiszolgálós rendszer volt, hanem kérni kellett a bárpultnál. Behasaltam és fennakadtak a szemeim. Egy olyan bomba, mint később kiderült fél svéd, fél magyar csaj állt a túloldalon, hogy rögtön elment a kedvem a pálinkától és egészen más ízt szerettem volna a számban érezni. A lány rögtön észrevette, hogy komoly hatást gyakorolt rám. Végül is fanta mellett döntöttem és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon gyéren törte a magyart. De nem engedtem angolul beszélni. Jókat nevettünk és hamar eltelt az idő 10 - ig. Megkérdeztem, hogy segíthetek - e összepakolni, amire igenleges választ kaptam és rögtön sejtettem, hogy valami lesz. Nem sokat vacakoltunk, gyorsan elszórtunk mindent, aztán elindultunk hazafele. Mármint a lány kocsijáig. Mondtam neki, hogy itt lakom a közelben és még abszolút nem vagyok álmos, ha van kedve feljöhetne dumálni. Volt.
Amikor felértünk megkérdezte, hol a mosdó. Onnan már ruha nélkül jött vissza. Gyönyörű jól fejlett mellei voltak, szép kemény feszes hasa, formás feneke és izgatóan domborodó pinája. Hozzámlépett és odadörgölte a hasát az arcomhoz és azt mondta: nyaljál ki magyar fiú és utána te is elélvezhetsz a számba. Természetesen nekiálltam azonnal az ujjaimmal feltérképezni a combjai közét. Elég nedves volt már ekkor is, akár be is nyomulhattam volna, de inkább hanyattfeküdtem az ágyon és felguggoltattam az arcom fölé. Széthúztam a combjait és bámultam a két lyukát. Teljesen borotvált volt, valószínű aznap délután csinálhatta, mert annyira sima volt a bőre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:46
Nagyon gagyi.
#4 MORLO 2002. 06. 4. kedd 21:49
"...minden nap dugtunk egy lazát..." :)) LoL
#3 newbie#111 2002. 06. 4. kedd 14:24
tiborg:))
#2 tiborg 2002. 06. 3. hétfő 00:22
hát ez már csak így van svédéknél: egy kiadós dugás után reggelig mozognak!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?