A+ A-

Nyulak-szigete

Elhívott a Margit-szigetre. Belementél, annyit beszéltetek már msn-en, ellenben olyan rég találkoztatok. Kétszer eddig. Egyszer a baráti társasággal koncertre mentetek valahova az istenháta mögé, ahol esélyetek sem volt társalogni a zaj miatt, viszont a tömegbe sem mentetek be őrjöngeni. Nem a ti stílusotok, habár a rock műfaja közel áll a szívetekhez. Közös vonás. Csak néha néztél oda az asztal másik oldalára, ott üldögélt, néha kortyolt a gyömbéréből.. Feltette a lábát a megüresedett másik székre, fejét hátrahajtotta, leomlott a majd' fenékig érő világosbarna (sötétszőke) haja, amiről te nem is tudtad, hogy neked engedte ki. Tudod: első benyomás. Tetszett. Szereted, ha egy lánynak hosszú a haja. Szép volt a szeme is, de az alakja - nem volt konkrét baj vele - meg valahogy az egész összhatás nem nyűgözött le teljesen. Érezte ő is.
Két-három hónap múlva találkoztatok újra. Ezt is ő vetette fel avval indokolva, hogy odaadná a Németországból hozott ajándékot (ő már csak ilyen). Sört. Egy literes dobozos sört. Majdnem dobtál egy hátast, amikor megláttad. De szuper ez a csaj, de mégse... Tudtátok mindketten, hogy a sör csak ürügy. Ti másról akartatok beszélni. Az ösztönös vágyaitokról. Arról, hogy ideje lenne kielégíteni őket. Végül csaknem konkretizáltatok semmit. De cirka egy hónapra igen. Persze az istennyila nem nyughatik.
Sms. Korunk csodás találmánya, amiből - felmérések szerint - az olaszok írnak a legtöbbet. Ő is ezt tette, bár messze nem olasz. Visszatáncolt. Zavarodott vagy, de érzed, hogy ő is. Dühös vagy, bár nem vallod be. Meg is könnyebbültél picit, hisz mi van ha nem vagy elég jó neki? Hülye kurva...
Eltelik fél év. Nem is gondolsz rá, nincs is mért. Leköt a tanulás. Nem tudod, de őt is. Két ember távol egymástól majdnem ugyanazt a robotszerű "munkát" végzi nap, mint nap. Te zenélsz, dobolsz, ő biológiát, anatómiát tanul. Egyszer eszedbe jut. Nem sokkal karácsony után. Épp a tárkonyt vetted le a polcról. Egyszer főzöl neki, határozod el. Ő is hirtelen rád gondol: Liqiud Tension Experiment. Talán egyszerre csuklottatok. Talán nem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:19
Enyhén közepes.
#4 Béla 2007. 07. 6. péntek 10:54
Jo!
#3 Torkos 2007. 07. 6. péntek 07:29
Szeretnivaló boldog állapot amikor az ember sodrodik a saját vágyaiban és hirtelen horogra akad. Egyszeriben elkezd valahova tartozni! Nagyon jó történet, az apróbb kis hibák ellenére.
#2 joe 2007. 07. 6. péntek 01:47
Jó ötlet, egyéni, ilyet még az oldalon nem láttam.
De nekem igazából valahogy nem jön be. 6 pötty
#1 Törté-Net 2007. 07. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?