A+ A-

Gőzben...

A barátnőm vidékre ment egy volt osztálytársnőjének az eljegyzésére. Tengtem lengtem a városban. Nem igazán tudtam mit kezdjek magammal.
Ahogy ballagok szinte belebotlottam egy gőzfürdő cégtáblájába. Gondoltam lazulok egyet. Nem jegyet kellett váltani, hanem adtak egy törülközőt kulcsot és legnagyobb meglepetésemre egy óvszert is. Azért nem kérdeztem meg minek ez nekem, hogy ne nézzenek hülyének. A szekrényesben levetkőztem. Mivel kötényt nem adtak a törülközőt csavartam magamra és így indultam el a gőz felé. Először a szaunában kezdtem, majd zuhany és újra szauna.
Később elindultam a nedves gőz felé. Észrevettem, hogy aki bemegy a törülközőjét kint hagyja a fogason. Én is így tettem. Bent csak a gomolygó gőzt láttam, vagy is semmit. Óvatosan araszoltam befelé aprókat lépve. Persze így is sikerült valakinek aki nem látszott a gőzben a lábára lépni. Persze én is elvesztettem az egyensúlyom. Oldalt tapogattam támaszt keresve és találtam is.
Az volt akinek a lábára léptem, de most a kiálló faszában találtam kapaszkodót. Szerencsémre jó keményen állt neki így helyre billentem és egy elnézést mormogtam miközben elengedtem a kapaszkodót. Azért is időszerű volt elengednem, mert egy másik kéz is azt akarta megfogni. Beljebb léptem, vigyázva előre, mert szemem is hozzászokott jobban a szűrt fényhez. Ki tudtam már venni a körülöttem álló testeket. Befelé még nem láttam, mert a fényt magam is takartam. Ezután térdnek ütköztem és ebből rájöttem, hogy előttem ülnek már.
Megálltam és vártam, hogy a szemem hozzászokjon jobban a gőzhöz.
Egyszer csak érzem ám, hogy valaki finoman megsimogatja a zacsimat. Megfogta emelkedő, sohasem lustálkodó farkincámat és húz maga felé finoman. Kellemes volt és így engedtem magam. Pár pillanat és faszom már is a szájában landolt. Nagyon értett hozzá, hogyan kell örömet szerezni. A nyelve valóságos táncot járt a farkamon a szájában miközben még szívogatta is finoman. Meg kellett állapítanom, hogy a barátnőm iskolába járhatna hozzá. A kis szívások, nyomkodás, húzások, tolások, nyelvelés, hát maga a mennyország volt. Aztán vége?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 16. vasárnap 05:46
érdekes... 9p lett
#6 sipospista 2017. 05. 3. szerda 09:15
Eleg jooio
#5 veteran 2017. 05. 3. szerda 08:06
Másvilága.
#4 cscsu50 2017. 05. 3. szerda 06:54
nem jön be
#3 genius33 2017. 05. 3. szerda 06:54
Fura picit deee még elmegy.
#2 A57L 2017. 05. 3. szerda 01:58
Nem rossz,de nem a műfajom.
#1 Törté-Net 2017. 05. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?