Forradások 5. rész

Szavazás átlaga: 5.96 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2016. május 12.
Hossz: 15 283 karakter
Elolvasva: 582 alkalommal
Sokára jött újra telefon a férfitől. Hónapok óta nem kereste. Pedig gondolt rá, és kliensekre nem nagyon szokott gondolni. Nyár este lévén még világos volt, azt gondolta, talán most látni is fogja a megrendelőt. Ám a lakásban megint sötét volt. Kicsit megijedt, mert egy helyiségből nagy morgását hallotta. Csalódott, most is a szokott sötét fogadta, s a már ismert, mély hangú, magas férfi. Vajon most mire megy vele?

Ezúttal bekísérte a szobába, előre a kezébe nyomta a pénzt. A nő zavartan eltette. Pedig hányszor már. A gyenge félhomályban – a sötétítőfüggönyön mégis átszűrődött némi ködös fény – megpróbálta átölelni, megcsókolni a férfit. Az inkább csak hagyta, tétován megsimogatta. Cseppet sem volt követelőző. Levetkőztek sután, a nő az ágyra húzta, ajkával megpróbálta a mellbimbóit izgatni, de nem sokra ment vele, a férfi ügyetlenül átvette az irányítást, ledöntötte, csókolgatta. Jó illata volt, hatalmas, izmos teste, de a nő még sosem volt ennyire bizonytalan pasival. A lábaihoz térdelt, kezébe vette a péniszét, és elkezdett dolgozni rajta szájjal és kézzel. Furcsa volt, amikor végre merevedése támadt, azonnal feltérdelt, és be akart hatolni, sietett, de mire bedughatta volna, már csak félig állt készen, aztán semennyire.

– Ezzel valami baj van – gondolta a nő, bár eddig is sejtette – pedig irtó jó pasi. Igyekezett készséges, gyors lenni, de csak kézzel és szájal tudott elérni sikert, egyszer valami behatolás is sikerült, de csak úgy, hogy ő maga irányított, és beleült a tettre kész, vastag hímvesszőbe. Az sem tartott sokáig, nemsokára lelankadt, és kicsúszott a hüvelyéből. A fiú próbálkozott, folyt róluk a víz, a nő teljesen fel volt izgulva, nem ügyfélként dolgoztatta, valódi szeretőként tapadt rá, de a helyzet egyre frusztrálóbbá vált, a sötét is egyre jobban zavarta.
– Nem kapcsolnánk fel a villanyt? – kérdezte, s egy kis csend után a férfi azt morogta:
– Rendben, legyen...
Felállt, az ajtóhoz lépett. Ekkor a felugatott odakint, a nő összerezzent. A villany felkapcsolódott, s ő végre láthatta az eddig csak tapintott alakot. Egy pillanatra lehunyta a szemét, de aztán mosolyogva nyújtotta ki a karjait. Most, ha lehet, a férfi még sutábbá vált, alig engedte magához érni a nőt, inkább ő próbálta csókolni, simogatni, valami ügyetlen nyalakodással is megpróbálkozott.
– Ne haragudj, ez nem megy... – csattant fel egy idő után – ezt így nem lehet!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.96 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A
Achylles
2021. május 17. 19:40
#6
Szia Nathanblack!
Határozottan emlékszem, h már olvastam valahol ezt a  történetet, de azt nem tudom, h hol, viszont ott volt még folytatás és Alex és Máté között lesz több is. Nem töltötted fel máshova is ezt a  történetet folytatással ? 
1
R
Rinaldo
2016. június 6. 13:20
#5
elmegy,.
1
S
Sozofe
2016. május 22. 23:08
#4
Nagyon varom a folytatast.
1
p
papi
2016. május 15. 13:09
#3
Elmegy.
1
a
A57L
2016. május 12. 05:23
#2
Nem az én világom,de nem rossz.
1
T
Törté-Net
2016. május 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1