A+ A-

Fogadás után

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Alig tudtunk szabadulni a fogadásról - a Lolából ezen az estén különös bőséggel áradó bujaság teljesen megbűvölte a házigazdát. Kis fekete koktélruhája - bár inkább csak sejttetett, mint láttatott - az illendőség határait súrolta. Már - már kínos volt, hogy a még mindig világfiasan elegáns öregúr szinte teljesen elhanyagolta többi vendégét, és csak velünk társalgott, pontosabban Lolát szórakoztatta diplomata múltjából vett frivol történetekkel. Végre felesége tapintatos közbelépése eszébe juttatta kötelességeit - rövid búcsú után házigazdánk sajnálkozó tekintetétől kísérve kiléptünk a rezidenciáról.
Fél tíz volt már, és úti célunk jó órányi távolságra Hamburgtól... Fegyelmeztem száguldásra csábító kíváncsiságomat, nehogy valami buta incidens elrontsa a különlegesnek ígérkező estét. A zsúfolt szombat esti autópályát elhagyva alvó falvakon és sötét erdőkön át vezetett a keskeny országút.
A kastély - inkább kúria - a falu szélső házától hajításnyira állt, és úgy kétszáz éves lehetett. A parkolóban húsz - harminc autót láttam reflektorunk fényében - az utolsók közt érkezhettünk. Futó, megnyugtatónak szánt csók után kiléptünk a borzongatóan hűvös novemberi éjszakába. A sötét parkolóból a kőkerítésen és a kapun lobogó fáklyák irányítottak az épület bejáratához. Egy nagyon (csaknem túlságosan) jóképű olaszos típusú fiú nyitott ajtót, szertartásosan üdvözölt, pár percben bemutatta a kastélyt és a klubot, aztán elkísért az öltözőbe. Elmondta - közben már láttuk is - , hogy itt nem vetkőznek fehérneműre a vendégek, mint egy közönséges swingerclubban. A földszinti bárban, étkezőben és a kandallós szalonban kifejezetten kötelező felöltözve tartózkodni. A lányok nagyon csinos és rafináltan szexi fekete vagy vörös ruhákban voltak, olyanokban, amilyenben nem igen mennének ki az utcára - elegánsan kurvásak voltak. A férfiak hanyag eleganciája - mint akiket épp most kezdett vetkőztetni egy izgatott női kéz, de még csak a nyakkendőn van túl... Lola frivol kis feketéje tökéletesen illett a társaságba, én pedig gyorsan megszabadultam a fogadás feszes kellékeitől - maradt a fekete nadrág és a magammal hozott fekete ing.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 05. 20. kedd 06:26
Jó volt.
#7 genius33 2013. 04. 9. kedd 13:32
Hát egész jó smile
#6 v-ir-a 2013. 04. 6. szombat 21:49
én is elmennék ebbe kastélyba smile
#5 sztbali 2013. 04. 6. szombat 16:47
Jól leírt történet.
#4 sikamika 2013. 04. 5. péntek 12:10
egész jo!
#3 Rinaldo 2013. 04. 5. péntek 09:32
Jó történet.
#2 papi 2013. 04. 5. péntek 08:18
Ez a történet megérdemli a folytatást.
#1 Törté-Net 2013. 04. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?