A+ A-

Lilla, Bea, Szilvi

- Itt van, fogd meg!
Bea a nagy franciaágy közepén ült törökülésben, és úgy ágaskodva, rémüldözve kapott a felé repülő telefon után, amit persze nem kapott el, és az enyhe huppanással mellette esett le a virágmintás takaróra.
- Jézusom, hülye vagy? Dobálod ezt a drága telefont... - Lilla csak nevetett. A két lány hazaért a nyaralásból már néhány napja, de még szabadságukat töltötték. Sokat beszélgettek a tengerparton történtekről, kezükben a náluk hagyott cetlit forgatva gondolkodtak, vajon tényleg jó ötlet lenne - e egy harmadik lányt meginvitálni magukhoz. Lilla, az idősebb, bevállalósabb jellem, nagyon rajta volt az ügyön, Bea pedig féltékenységével és izgalmával párhuzamosan küzdve próbálta meg kitalálni, hogyan lenne a legjobb. Végül azon a péntek estén eldöntötték, hogy felhívják Szilvit, a lányt, aki kileste szeretkezésüket a tengerparton, és megismerkednek vele, lesz ami lesz. Lilla mosolyogva ült le újra és újra elbizonytalanodó kedvese mellé, kezébe vette a telefont, és bepötyögte a megadott számot. Megpuszilta, majd gyengéden megcsókolta Beát, és megérintette a hívás gombot.
Néhány kicsengés után fiatal hangú lány szólt bele a vonal túlsó felén. Megköszörülte a torkát.
- Igen?
- Szia, én Lilla vagyok, és... őőő... Nem tudom, emlékszel - e ránk, otthagytad nálunk a telefonszámodat néhány napja a tengerparton... - Néhány másodperc feszült csend.
- Oh, igen, szia, hú, hát nem is gondoltam volna, hogy felhívtok... Igen én vagyok az, Szilvi.
- Azok után, azt hitted, nem keresünk meg? - Lilla derült mosolyát bizonyára a másik oldalon is hallani lehetett. A másik lány még mindig bizonytalanul, de egy kicsit oldottabban folytatta.
- És... Minek köszönhetem, hogy...
- Annak, hogy úgy döntöttünk a barátnőmmel, szeretnénk találkozni veled és megismerni. Lenne hozzá kedved, mondjuk holnap? - Az újabb néhány másodperc csend mindhármójuk számára örökkévalóságnak tűnt, talán még egymás szívdobogását is hallották. A túloldalon néhány mély lélegzetvétel után hangzott el a válasz, bizonytalan, mégis izgatottan búgó hangon:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:03
Nem rossz írás.
#6 joozsi 2013. 03. 14. csütörtök 04:57
Szuper!
#5 rockycellar 2013. 03. 13. szerda 18:24
A legjobb
#4 genius33 2013. 03. 13. szerda 11:44
Szuper smile
#3 Rinaldo 2013. 03. 13. szerda 09:30
Jó kis leszbi történet.
#2 hairy_pussy 2013. 03. 13. szerda 07:10
10p
#1 Törté-Net 2013. 03. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?