A+ A-

Elkurvulásom története 1. rész

Tizennyolc éves koromig csak elméletben tudtam szexről,faszokról dugásról.
Aztán összejöttem egy félénk fiúval, aki húsz volt, de Ő sem volt nővel még, meg pinát sem látott addig.
Jópofa volt, beleszerettem. Meg Ő is belém. Aztán éltük a boldog heteket,hónapokat, csókolóztunk,és más nem történt sokáig. Nem mert kezdeményezni semmit, legfeljebb a melleimet tapogatta, meg aztán később, amikor belehúztam a kezét a bugyimba, az ujjaival el élveztetett, de tovább nem mentünk.
Mint kiderült később, azért félénk, mert pici a pöcse, nagyon pici. Csak kukija van.
De ez akkor nekem még nem tűnt fel, mert nem láttam én sem mást. Én is elkezdtem bele nyúlni a gatyájába, és ahogy hozzá értem a kukijához, azonnal elcsöppent.
Ezen először nagyokat mulattunk.
Telt az idő, (fél év) és összeházasodtunk, mindketten szüzek voltunk még ekkor is.
Aztán ez után kezdődtek a bajok. Ő a nászéjszakán is csak az ujjával élveztetett el, mert ahogy először rám mászott, azonnal elcsöppent a kis kukija, mielőtt a pinámhoz ért volna., aztán összement neki úgy 3-4 cm-re, meg a vastagsága is csak 2 cm lett. Aztán minden nap kétszer megismétlődött ugyanez, de megbaszni nem tudott a két hét alatt egyszer sem.
Erre már berágtam rá.
A nászút így telt el. Aztán a barátnőm kifaggatott, hogy mi történt, milyen volt. Amikor elmeséltem neki, hogy még mindig szűz vagyok, meg, hogy az „uram” kukija hogyan működik elhűlt, és elmondta milyen, és mekkora egy igazi fasz, amivel baszni is lehet. Meg, hogy mit próbáljak tenni vele, hogy jobb legyen.
Na ettől kezdve én próbáltam mindent. Szoptam,nyaltam, ráztam, cirógattam a kis kukiját, (innentől tudom, hogy még fityma szűkülete is van , mert még hegyes is a kukija, a fitymáját nem lehet visszahúzni) de mindig oda lyukadtunk ki, hogy Ő nyalással, simogatással,ujjazással elélveztetett, mire valamennyire megnyugodtam, de másnap újra akartam baszni már.
Így telt el 2 hónap, és egyszer amikor éppen kínlódtam az uram csökött kukijával,azután, hogy kétszer elcsöppentettem, Ő meg kinyalt, és elélveztetett, már nagyon be voltam indulva, a nyitva hagyott ajtón észrevétlenül bejött az uram egyik barátja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.77 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:21
Nem rossz.
#6 genius33 2012. 07. 18. szerda 11:41
fujj...
#5 tiborg 2012. 07. 6. péntek 04:40
A sztorinak igaz szaga van es kozvetlenul,kedvesen meseli el. Mivel fiatalok (szuzek) voltak , ertheto,hogy nem volt "proba"!
A hosno nem igazan kurva,csak szerencsetlen, igy kielegiti magat ahogy tudja!!!Jo bizzar,erotika 0. Nekem tetszett.
#4 Rinaldo 2012. 07. 5. csütörtök 15:49
Mielőtt feleségül ment hozzá megkellet volna nézni a farkát és nem kellet volna kurvává válnia.
#3 gyuri0926 2012. 07. 5. csütörtök 07:12
Tudod , a szexet ki kell probálni házasság elött és , ha jó akkor kell házasságot kötni, ennyit a történet kiindulási alapjáról , a többi csak szex nem túl jól megírva.
#2 sikamika 2012. 07. 5. csütörtök 01:46
hátt ez kurva bizar . . .
#1 Törté-Net 2012. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?