A+ A-

Elkurvulásom története 2. rész

A barátnőm mivel már az elbeszéléseimből tudta, hogy az uram nem tud baszni, és amikor már elmeséltem neki a gyűrű felkerülésének történetét is az uram kukikájára, azt mondta, hogy most már megnézné azt közelebbről is.
Ő ekkor hat hónapos házas volt, teljesen elégedett volt a párjával, de a kíváncsiság nagy volt benne. Mondtam neki, hogy nem bánom, jöjjön, de ha mégis történik valami, magára vessen.
Erre azt mondta, hogy ezt bevállalja.
Az uramra szokás szerint adtam egy most vásárolt tiszta új rózsaszín tangát, meg én is bevetkőztem ugyanígy, és így vártuk a vendéget.
Csak az uram nem tudta, hogy kit várunk, azt hitte, hogy a szokásos baszás lesz.
Az uramat megsimogattam az új bugyiban amikor ráadtam, így persze rögtön foltos lett az új tangám, mire kopogtak, és bejött a barátnőm.
Az uram szólni sem tudott a meglepetéstől. Bemutattam neki, de kiderült, hogy évek óta ismerik egymást. Így elég ciki volt az uramnak.
Főleg, hogy belépés után rögtön azt mondta az uramon lévő kis tangára, hogy jé de cuki, hol vetted?
Aztán, hogy fokozzam az izgalmat, rögtön lerántottam az uramról a tangámat, megmutatva a barátnőmnek a gyűrűt is a kis kukikáján.
Erre még jobban összement neki a kukikája, de a barátnőm nevetve mondta neki, hogy ne féljen, nem harapja le a néni.
Aztán tőlem megkérdezte, hogy szabad-e megfogni, mire mondtam neki, hogy azt csinál vele, amit akar, mert baszni biztosan nem tud.
Erre magához húzta az uramat, fél kézzel benyúlt a lábai közé, és rögtön meg markolta, megsimogatta neki. A kis tökei, meg a kukikája elfért a fél markában.
Erre az uram három simítás után megint elélvezett, bele a barátnőm markába.
A barátnőm meg ekkor betérdelt elé, és kéjesen lenyalta először a tenyeréből ami oda kenődött, majd a kukikáját bekapva leszopta róla az egy csöpp maradékát, amit produkálni tudott.
Aztán bizonyításképpen lehúzattam a barátnőmmel a gyűrűt a kukikájáról, hogy azt is lássa, milyen könnyen jár le neki. Ekkor már majdnem úgy esett le róla a gyűrű, mert olyan picire ment össze a pöcse.
Ezután mint aki otthon van, elkezdett vetkőzni, és amint levetkőzött, kifeküdt az ágyunkon, szétrakva a lábait, és integetett az uramnak, hogy menjen.
Az uram meg csak nézett, nem tudta mire vélni a dolgot.
Erre én mondom neki, hogy csak tesztelni akarjuk a kukikáját, hogy másik pinára feláll e neki, mivel még másik pinát még csak nem is látott.
Bíztattam, hogy menjen, és feküdjön rá, aztán tegye vele amit velem szokott.
Erre aztán befeküdt a lába közé, és nyalogatni kezdte, mire a barátnőm hamar beindult.
Én meg bíztatásképpen megint megmarkolásztam a tökeit hátulról, mire az uram nagyon aktív lett. Tette a dolgát, olyan jól nyalt, hogy a barátnőm 5 perc múlva elélvezett.
Az élvezése közben magára rántotta az uramat, várva, hogy hátha mégis feláll neki, és sikerül az uramnak baszni.
Én meg nevetve bíztattam, mondtam neki, hogy megbaszhatod, ha tudod. Én már biztos voltam benne, hogy nem tud semmit csinálni, mert amikor megmarkolásztam neki,.alig éreztem valamit a markomban, annyira pici volt az egész neki.
De az uram hiába erőlködött, már nem állt fel neki, és természetesen nem tudta megbaszni.
Mindezek láttán már én is beindultam, és életemben először simogatni kezdtem, és csókolóztunk is, majd kölcsönösen kielégítettük egymást nyalással, és ujjazással.
Eközben az uram már csak néző volt az alig látható pöcsével.
Ezek után a barátnőm azt mondta, hogy mivel az uram a nyelvével, ujjával jól teljesített, amennyiben nem bánom, még többször is jön , mivel itt nem kell félnie a teherbe eséstől, viszont nagyokat tud élvezni az uram nyalására, meg az én simogatásomra.
Azóta általában kéthetente megjelent az uram legnagyobb megelégedésére.
Meg már én is megszoktam, jól elvagyok velük, kell a változatosság. Már hagyom az uramat csókolózni is vele, mert közben meg az ujjai tudnak a pináinkba járni, és nagyon érzi, mikor mit hol kell csinálni, csak hát baszni nincs mivel neki.
Egy ideje már egyszerre vagyunk az ágyon mindhárman, már jól kiegészítjük egymást.
Az uram kinyal bennünket, amíg mi kézzel, szájjal kényeztetjük egymást. Meg persze az uramat is. Általában mindketten elélveztetjük, meg leszopjuk a kukikájáról a nekünk járó 1 csöppöt. Ám a két csöppenés között legalább fél órának el kell telni, mert előbb nem képes újabb csöppenésre. Ezt az uram nagyon szereti, ezért cserébe mindent megtesz, amit kérünk tőle.
Ehhez általában hanyatt fektetjük, egyikünk birizgálja, meg nyalogatja a pöcsikéjét, a másikunk meg ráguggol a szájára, és ő ilyenkor nagyon hosszúra kitolt nyelvvel és nagyon intenzíven nyal. A második elélveztetés után általában annyira összemegy a pöcse, hogy már többször leesett a gyűrű róla. Ilyenkor csak másnap rakom fel, mert arra picit visszanagyobbodik neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2016. 04. 6. szerda 06:24
frankó
#8 Fuchs2 2016. 02. 21. vasárnap 12:55
szerintem nagyon izgalmas, és valóságos, beszállnék én is mint a barátnő férje...
#7 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:22
Nem rossz.
#6 genius33 2012. 09. 8. szombat 13:15
Szar, nagyon megalázó...
#5 boyka92 2012. 08. 30. csütörtök 14:47
rohadt egy kurva a főszereplő
#4 Rinaldo 2012. 08. 30. csütörtök 12:52
Nem vagyok elragadtatva.
#3 cervelo 2012. 08. 30. csütörtök 09:02
Ez durva.
#2 gyuri0926 2012. 08. 30. csütörtök 07:48
Azért ne itt folytassátok .
#1 Törté-Net 2012. 08. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?