A+ A-

Swinger klubban egyedül

Vidám, erotikával fűszerezett zsivaj tölti be a bárt amikor beléptél. Körülnézel, ismerősöket keresel. Először érkezel egyedül. A férjed hosszú távol - keleti üzleti úton van. Pár napja beszéltétek meg hogy ma eljössz a klubba, mert már nem bírod szex nélkül. Még soha nem kellett ennyit nélkülöznöd mióta rendszeres nemi életet kezdtél élni. A hiányát már nem tudja pótolni egyetlen segédeszköz sem. Hús vér faszra, pinára vágysz.
Leülsz az egyedül érkezők jelöletlen, de köztudott helyére, a pulthoz. Pezsgőt kérsz.
A színpadon éppen "love show", két megkötözött csajt kúr egy kellemes harmincas srác. Méretes farka a lányok minden lyukát bejárja. Azok élvezettel vonaglanak a srác által diktált ütemben.
Már többször találkozott a tekintetetek. A bárszéken ülve semmi nem zavarja rálátásod az akciózókra.
Te leplezetlen kíváncsisággal figyeled az eseményeket. Elképzeled ahogy szétfeszíti lábaid és mélyen beléd nyomja azt a csodás vastag kéj rudat.
Akaratlanul szétnyitod combjaid, ujjaid a pinád domborulatán kalandoznak.
Érzed amint a látvány hatására a cseppnyi tangád kezd átnedvesedni.
Belekortyolsz a hideg pezsgőbe, hagyod hogy túlcsorduljon és a szád sarkán kibuggyanva végigfut a nyakadon, a fűződből kibuggyanó melleidnek sötétbarna csúcsáig. A hidegétől a bimbód azonnal ágaskodik.
A színész eloldozza a köteleket, a lányok azonnal 69 - es pozitúrában nyalják egymás vöröslőn duzzadó punciját. A reflektor világítja meg, amint a szőke az ujjaival széthúzott szeméremajkak közt halad hegyes nyelvével, egészen le a feneke mélyén megbúvó nyílásig. Körkörös nyelvjátékkal készíti elő a már előtte ágaskodó farok behatolását. Nem is vár tovább hisz a fasz még nedves a saját nedveitől, amit pillanatokkal ezelőtt húzott ki a férfi a pinájából, nagy űrt hagyva maga után a nő megfogja, a sötét résbe igazítja, vállait feszítve még nagyobb terpeszbe nyitja partnere combjait, hogy a férfi könnyedén dugja végbelének mélyére dorongját.
A lányok hamarosan, majdnem egyszerre élveznek el. A férfi föléjük áll, marokra kapja vastag eres faszát, egyre gyorsabban veri. Elélvez, végiglocsolja gecijével az előtte heverő nők arcát, mellét, akik egymásról nyalják le a nyúlós cseppeket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:39
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2012. 05. 9. szerda 21:51
milyen szerencsés, pont a szereplővel smile
#2 gyuri0926 2012. 05. 8. kedd 07:05
Sosem voltál szwingerklubban , a fellépő szereplővel , Te müsor közben (mert úgye fellépett , magbaszott és elment újra fellépni) nem baszol .
#1 Törté-Net 2012. 05. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?