A+ A-

Olvadó jéghegy 1. rész

Hogy ki vagyok? Teljesen mindegy. Szólíts mondjuk...királynak. Nem mintha olyan nagy szám lennék, csak éppen...van ez a hobbim. Nevezzük inkább szenvedélynek. Ráadásul nem is egy, hanem kettő. A másik a hegymászás.
- Szeretsz szopni?
- Mmh - mormogta halkan.
- Miért? - kérdeztem. Kivette a szájából farkam. Akkor már oda mertem adni neki - hadd játszadozzon vele.
Mert... - szemét a semmibe fúrta, a választ kereste. Dákómat billegtette az ujjai között.
- Mert. - mondta végül, mintha magától értetődő lenne. Rámnevetett, aztán megint kényeztetni kezdett ajkaival. Pokolian jól csinálta. A gyönyörtől a plafont néztem, de a közelgő mennyországot láttam. Az ő orgazmusait már nem is számoltam.
Hogy ki vagyok? Teljesen mindegy. Szólíts mondjuk...királynak. Nem mintha olyan nagy szám lennék, csak éppen van ez a...hobbim. Nevezzük inkább szenvedélynek. Ráadásul nem is egy, hanem kettő. A másik a hegymászás. Abban az mozgat, hogy a csúcsra jussak. A szexben pedig az, hogy a csúcsra juttassak. Nem egyszerű, szeretlek - gyere - bújjunk - ágyba - szex. Nem. Olyasmi, ami királlyá koronáz. Legalábbis szeretek ezzel hízelegni magamnak. Érzelmek kizárva - ez fontos. Udvarlás sincs. Csak és kizárólag szex. A bármire kapható nők viszont nem érdekelnek. Csakis a királynők. Ez kissé megnehezíti a dolgom, de ez az, ami királlyá koronáz. Az utcán szoktam kiszúrni őket. Számít a járása, az arca. Kevéssé az alakja. Büszkének kell lennie, hogy legyen, amit letörhetek. követem őket hazáig. Legjobb, ha falun laknak - ott nincs nagy mozgolódás az utcán. Esetleg panelházban. Ott a néptelenséghez párosul a közöny. Számomra néhány nap megfigyelés az előjáték. munkahely, baráti kör, kedvtelés - mindet számba veszem, mielőtt valamelyik testrészét. Egyedülállónak kell lennie, és egyedül is kell laknia. Mikor minden körülményt földerítek, akcióba lépek. Három fő fegyverem a sötétség (youtube.com/watch?v=sthRYIB91P8), lefegyverző udvariasság és kloroform. Kimaradás késő estig vagy kutyasétáltatás - előbb vagy utóbb fölbukkannak. Nem mondanám, hogy mindegy mi az ok. - kilel a hideg a szabadidőruhás királynőktől. mondvacsinált okkal váltok velük néhány szót, aztán, amikor hátat fordítanak, szájukra tapasztom a rongyot. nem vagyok erőszakos. Nem szükséges. A szer kábé két másodperc alatt hat. Nyikkanni sincs idejük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 21. szombat 07:23
Hát fantáziája, az van. Én akkor sem tennék ilyent. Nem akarok uralkodni, csak örömöt szerezni és kapni - ebben a sorrendben, vagy egyszerre.
#5 listike 2014. 06. 8. vasárnap 13:25
Nagyon beteges.
#4 Bikmakkocska 2012. 11. 12. hétfő 12:15
Fantáziadús, színes, 10 pont.
#3 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 07:52
Érdekesnek mondanám de nemrossz smile
#2 v-ir-a 2012. 02. 1. szerda 21:59
egy kissé beteg emberre vall, főként az eleje...már csak az hiányzik " normális vagyok, megmondták a hangok"....
#1 Törté-Net 2012. 01. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?