A+ A-

Kemping

Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindíg is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros idötervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit.
A napi program után, már jó későn, végre találtunk egy camping-et, és nem is teketóriáztunk, eldöntöttük, itt fogunk aludni. Elég lerobbant hely volt, forgalma se nagyon lehetett, mert amikor benéztünk a portás fülkéjébe, azt láttuk hogy a félhomályban megy a tévé, a portás-recepciós-mindenes pedig egy fotelban ülve szunyókál. Na ez aztán nem fog örülni a vendégeknek gondoltuk. Azért felébresztettük, elintéztük a formaságokat, és beálltunk az autóval. Gyors sátorverés, azután jöhet a megérdemelt zuhanyzás, és alvás. Összeszedtük a szükséges tisztálkodási ezsközöket, és indultunk a "vizesblokk" felé. A mosdó és a zuhanyzó sem volt szinvonalasabb, mint a bejárat. De víz volt, és ez mindenért kárpótolt. Gyors zuhanyzás, törölközés, felfrissülés. Már kint álldogáltam a zuhanyzó előterében, de a feleségem sehol. Ezen persze nem lepődtem meg, mindig így van ez. Vártam ott, amikor meghallottam a hangját, óvatosan, kissé elfolytottan a nevemet mondta, olyan hangsúllyal, hogy az egész campingben senki se hallja meg csak én.
- Tivadar, hallassz?
- Persze édes, mi a hézag? kérdeztem vissza.
- Leejtettem a törölközőmet.
Hát mondom magamban, ha a női szakasz ugyanúgy néz ki mint a férfi, akkor ez nem sok jót jelent, mert akkor az a törölköző nem csak vizes, de még sáros is lehet. Csupa víz lett, nem tudom használni semmire - mondta.
- Édes, én odaadnám az enyémet de azzal nem sokra mész.
Dia tudta, hogy én szinte sportot űzök abból, hogy mindenhova minél kevesebb cuccal menjek, ennek része az is hogy jó kicsi törölközőt csomagolok, feleségem szerint nem nagyobb egy zseblendőnél. Ennek pedig az a következménye, hogy zuhanyzás után szinte csavarni lehet belőle a vizet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 17:09
Feleségemmel úgydöntöttünk hogy 10 pont!
#5 feherfabia 2014. 10. 14. kedd 06:21
7P
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:36
Nem rossz
#3 listike 2014. 03. 14. péntek 06:56
Tetszett.
#2 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 07:38
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?