A+ A-

Kéjvágy

A barátommal már több mint 4 éve együtt vagyunk. Szeretjük egymást, de néha elég viharos a kapcsolatunk, és néha hiányzik egy-két dolog, főleg az ágyban. Hűséges vagyok hozzá, ez a történet csak a fantáziám szüleménye.
Egyik alkalommal, mikor egy régi ismerősömmel találkoztam, mondta, hogy ha nem leszünk együtt a párommal, ő szívesen ágyba bújna velem, mert nagyon kíván. Más se kellett nekem, elindult a fantáziám, hiszen itt van egy férfi, aki megőrül azért, hogy ágyba bújtasson, és mindent megadjon, amire csak vágyom. Sokáig csak kerülgettük egymást, hívott fel magához, de persze nem lehetett semmi köztünk. Egyik alkalommal azonban nem bírtam, és engedtem a csábításnak.
Mondta, hogy telefonáljak rá, amikor a ház előtt vagyok és ő lejön értem. Mikor megláttam a szívem a torkomban dobogott és a gyomrom diónyira összeszűkült az izgatottságtól. Beléptünk a liftbe és mentünk felfelé. Zavarban voltam így nem nagyon emlékszem, hogy miről beszélgettünk, mert csak a jelenlétére tudtam koncentrálni, és arra, ami rám vár.
Beléptünk a lakásba, amiben persze nem volt senki rajtunk kívül. Bevezetett a szobájába ahol pár gyertya égett.
Rég jártam itt, néztem a berendezést, hogy mennyire megváltozott, majd lehuppantam jó puha ágyára. Nemrég csináltatott a hátára egy tetoválást, amit még csak fényképen láttam,és kértem,hogy mutassa meg nekem. Mikor levette a pólóját a szívem megint vadul kalapálni kezdett a kidolgozott teste láttán.
- Bekened a hátam?- kérdezte kacéran mosolyogva.
- Igen - mondtam, - de előbb megmutathatnád nekem, hogy csinálják ezt a profik- mosolyogtam.
Behozta a testápolót, majd eloltotta a villanyokat, és csak a gyertyák lángja lobogott.
- Akkor lássuk azt a hátat - mondta.
Engedelmesen levettem a hátamról a pólómat, és hasra feküdtem az ágyon. Éreztem, ahogy rám csorgatja a hideg krémet, amitől megborzongtam. Majd lassan elkezdte szétkenni a hátamon, gyengéden, először a vállaim környékén kalandozott, majd egyre lejjebb haladt. Éreztem, ahogy a melltartóm csatjai elengedik egymást, és lehullnak mellettem. Nem tiltakoztam. Ahogy egyre lejjebb haladt a masszírozással, úgy vert egyre hevesebben a szívem és lettem egyre nedvesebb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 05. 24. vasárnap 07:11
Gyenge lett.
#5 papi 2014. 03. 10. hétfő 15:11
Egész jó
#4 Shavo 2011. 11. 2. szerda 20:23
Nem rossz, de nem is jó, így öt pontot adtam rá.
#3 v-ir-a 2011. 10. 28. péntek 23:35
hmm kissé rövid
#2 gyuri0926 2011. 10. 28. péntek 11:02
Harmatosan gyenge
#1 Törté-Net 2011. 10. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?