A+ A-

Hibáztam

Tizenöt éve voltunk házasok. Egy gyerek aki lassan már felnőtt, szintes ház, autó és biztos munkahely. Mi is kellhet még manapság?
Talán az ágyban valami "más" is! Szerettük egymást és úgy tudom, feleségem nem csalt meg engem soha. Én sem őt. Viszont kezdett valami hiányozni. A változatosság, az izgalom.
Éva a párom valaha nagyon jó kis csaj volt. Szép hosszú barna haj, kerek formás hegyes mellek, szuper fenék, vastag combok és erős vádlik. Nekem nagyon bejött! Most is jó csaj, persze változott egy keveset. A mellei jóval nagyobbak lettek és maradtak a szoptatás után, aminek én örültem is. Feneke is nagyobb és kerekebb lett, amit szintén nem bántam. Hasán egy kicsit látszott, hogy már szült de nem volt vészes. Sok férfi bámulta meg az utcán. Nem bírtak magukkal a faszik. Megbámulták a nagy csöcsöket a ringó csípőt. El tudtam képzelni, hogy mit is gondolhatnak magukban. Tetszett és fel is izgatott a dolog.
Páromat szűzen ismertem meg de nekem is csak egy-két komolyabb barátnőm volt addig. Sosem éreztem hiányát semminek, mindent együtt fedeztünk fel egymásban és egymással. Amit nem engedett meg nekem a sexben azt én tiszteletben tartottam. Persze előbb utóbb egy-két dolgot engedett mert addig duruzsoltam amíg össze nem hoztuk a dolgot. De addig volt, hogy évek is elteltek. Ilyen volt a szopás, az arcára élvezés, a seggbe dugás, stb.-stb..
Néha azzal izgattam kefélés közben, hogy elmeséltem neki ahogy mással kefél. Engem éppúgy izgatott a dolog mint őt. De lehet engem talán még jobban is! Arra élvezett lovaglás közben ahogy én mesélem neki, hogy egy nagyfarkú izmos srác ütemesen, kíméletlenül, keményen kúrja hátulról majd a sok gecijét mind az arcára és a csöcseire veri. Ilyen és ehhez hasonló "mocskos" dolgokra élveztünk sokszor.
Fényképeket is szoktam csinálni róla. Pucér pinás képeket és sorozatokat is. Sexis ruhákban pózolt nekem és lassan képenként vetkőzött le, majd így meztelenül pózolt nekem, megmutatva mindenét közben.
Gondoltam egyet és feltettem a világhálóra pár arc nélküli kitakart képét. Egy szuper kis sorozatot, ami kosztűmbe öltözve kezdődik és fokozatosan a teljes meztelenséggel végződik. A végén, mindenféle pózban mutatja nyílásait és természetesen a kicsit lógó, súlyos csöcsöket!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:30
Nem rossz.
#7 papi 2013. 11. 17. vasárnap 19:39
Nem jó.
#6 joozsi 2011. 11. 25. péntek 05:48
Az erőszakot nem kedvelem, egyébként jó.
#5 Shavo 2011. 09. 23. péntek 12:44
Nem tetszik.
#4 pali13 2011. 09. 20. kedd 15:44
Az erőszak miatt 9 pontos
#3 gyuri0926 2011. 09. 20. kedd 07:36
Akár jó is lehetett volna , ha nincs erőszak én az eröszakon nem tudok élvezni .
#2 Pavlov 2011. 09. 20. kedd 07:05
Vannak benne jó jelenetek... De túl hosszú.
#1 Törté-Net 2011. 09. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?