Edzés után 2. rész

Szavazás átlaga: 7.39 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2011. június 22.
Hossz: 5 354 karakter
Elolvasva: 1 306 alkalommal
Félig álló farokkal követtem újdonsült szeretőm nedves lábnyomait a hálószobába. Az ajtón belépve már a megszokott luxus fogadott és egy hatalmas ágy.
Az ágyon pedig Adrián feküdt a hasán lehunyt szemmel.
Az egyik lábát egy kicsit felhúzta, így feneke még hívogatóbb volt. A kis ribanc...

Felmásztam az ágyra és fölé kerekedtem. Finoman belecsókoltam a nyakába, amitől azonnal remegés futott rajta végig. Majd a nyelvemmel cirógattam a nyakszirtjét. A következő remegést akkor éreztem, amikor keményedő farkam hozzáért csupasz fenekéhez. Lassan haladtam lefelé a hátán, kiélvezve izmainak játékát és csodálatos férfias illatát. Végigcsókoltam a gerince mentén, egészen a fenekéig. Itt megálltam egy pillanatra. Két kézzel gyengéden húztam szét farpofáit, hogy megcsodálhassam gyönyörű ánuszát. Izmos, hívogató lyuk volt. Sehol egy szőrszál és szinte szűznek látszott. Na persze...

Először finoman nyaltam csak bele, de már ettől is borzongás futott végig mindkettőnkön. Lágyan kezdetem nyelvemmel ostromolni az izomgyűrűket, kéjesen nyalogatva a férfi testet. Két kezem a fenekét markolta, miközben nyelvem már teljes hosszában fel és alá száguldott vágatában. Egyre jobban rákaptam az ízére. Adrián pedig valósággal rátolta csodás barnára sült fenekét az arcomra. Zabáltam az édes kis seggét. Közben éreztem, hogy magam is megkeményedek. Az egyik lábát arrébb húztam és talpának feszítettem álló farkam. Azonnal megértette mit szeretnék és elkezdett masszírozni. Én közben egyik kezemmel előre nyúltam lábai között és megmarkoltam a korábban alaposan kiszopott farkát. Rajta sem lehetett észrevenni, hogy már túl van egy meneten.
Most már vadul nyaltam a seggét, szinte megbasztam az édes lyukat a nyelvemmel. Egyre izgatottabban tekergett alattam, miközben már tocsogott a nyálamtól. Hátrébb húztam a fejem és a mutató ujjammal kezdtem masszírozni nyílását. Nem sokáig tudtam, mert fenekét vadul hátratolva felnyársalta rá magát. Én sem haboztam és azonnal utána küldtem a következő ujjamat is, amit nyögéssel honorált.
Fél szemmel vettem észre hogy egyik kezét kinyújtva az éjjeliszekrény fiókjában turkál és egy perc múlva már egy óvszert nyújtott hátra kéjes nyögések közepette. Felkészült a srác, nagyon helyes.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.39 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2015. június 6. 10:50
#3
nagyon tetszett, jó lett a történet... folytasd
1
t
toomi
2011. szeptember 26. 12:43
#2
Hmmmm, nagyon izgató....főleg, hogy nekem is volt egy Adrián nevű "pasim" (a másodunokatsóm), aki nekem az elő volt. Én 15 voltam, ő 16m mikor "magáévá tett" egy nyáron..... A legszebb emlékem....🙂))
1
T
Törté-Net
2011. június 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1