A+ A-

Esetem a bújós vadmacskával

Egy baráti társaságban ismerkedtünk meg, és látszott rajta nem az akivel az ember csak egyszer akar együtt lenni, hanem valami komolyabb is lehet belőle. Szép arca, napbarnított hamvas bőre volt és gyönyörű zöldes szemei. Amikor mosolygott és nevetett, azt is teljes szívből tette és még a szeme is mosolygott. Öröm volt ránézni, és mellette ébredni, kinyitni reggel a szemem, és csak nézni milyen szép. Büszke voltam rá, ami ritkaság nálam.
Egy este bulizni voltunk ama bizonyos társasággal, egy házavató buli volt, így iszogatás, még egy kis iszogatás, és nem tudom említettem e már, hogy iszogattunk is egy kicsit. Na jó, elég sokat. Mentünk hazafele, de feküdtünk le aludni, húzott mind a kettőnknek a feje. Nekem meg korán is kellett mennem, volt egy megbeszélésem. Az éjszaka, ahogy hazaértünk, egy gyors zuhany, és már feküdtünk is le, mellém bújt, vállamra tette kis fejét, és lábfejével próbálta elérni az én lábujjaimat. Kicsi csajszi volt, de nem is bukok a zsiráfokra úgy vagyok velük, hogy szépek, szépek, de otthonra nem kellenek.
Reggel eljött az ébresztőm, finoman lenyomtam a telefont, amely költött, hagy aludjon még. Mielőtt kimásztam volna kicsit néztem az arcát, ahogy ott fekszik felém fordulva. Lassan kimásztam az ágyból csendben felöltöztem, majd mielőtt elmentem kapott egy puszit a homlokára és az arcára, mire ő kicsit mosolygott, majd a fülébe súgtam, kívánlak és sietek vissza. Mosolygott, motyogott egy kicsit, hogy alig várja, és már mentem is.
Amikor jöttem haza, a konyhában csinált épp turmixot, rajta a jégkorongmezem volt csak, formás lábaival a konyhában téblábolt. Haja kibontva, nem volt rajta smink. Bájos, azt hiszem ez az, amit egy nőre lehet mondani. Azt hogy szép, az hétköznapi, az is, hogy csinos, de azt gondolom az egyik legszebb bók, a bájos amit lehet mondani egy nőnek. Rá ez igaz volt. Odaugrott a nyakamba, kaptam egy csókot, majd mondta menjek zuhanyozni, és a hálóban vár egy kis nassolnivalóval. Elmentem tusolni, majd jöttem vissza egy szál törölközőbe, még a mellkasom és a nyáron eléggé lebarnult hasamra is került pár csillogó vízcsepp. Mentem be a hálóban az ágyban könyökölve várt, egy kis turmix és egy gyümölcs tál pedig a kisasztalon jelentette a nasit. Könyökölt az ágyba lába kinyújtva és jó érzés volt ránézni, nőies és sexy volt egyben a mezben. Felállt odajött hozzám, és mellkasomra tette a kezét, a cseppeket nézegette a hasamon, majd megcsókolt szenvedélyesen, keze a törölközőre simult, belemarkolt a hátsómba, majd simogatni kezdett felfelé. Éreztem a kezét, a körmét, ahogy a hátamat karmolja, ahogy körmével finoman karcolgat, és közben vadul csókol, közben pedig az egyik lábát felemelte és rám kulcsolta. Felkaptam és csókoltam én is, kezemmel a fenekét simogattam, majd leültem az ágy szélére. Csábosan utánam lépett, hátradőltem, és a hasamra mászott terpeszben. Éreztem, hogy a mez alatt csak a már nedvesedő puncija van, amely a hasamat érinti. Keze a mellkasomon játszott, az arcomat simogatta, előre dőlt és csókolni kezdett. Kezem a fenekére simult, megmarkoltam kerek popsiját, majd elkezdtem húzni felfelé az arcomhoz. Éreztem, ahogy puncija érinti a hasam felső részét, a mellkasom között a fenekét, majd feltettem az arcomra, és a nyelvemmel elkezdtem simogatni a csiklóját. Elsőnek csak a finom csíkfazont tudtam a nyelvemmel megérinteni, és lépésről lépésre haladni felfele a bejárathoz. Apró kis harapásokkal haladtam lentebb, apró kis csókokkal vettem a számba az ajkait, elsőnek az egyiket, szívogattam a nyelvemmel simogattam, megszívtam és belülről kifele nyalogattam. Percekig játszottam egyik ajkán majd a másikon is, aztán a csiklóját vettem kezelésbe. Nem simogatva, hanem erősen szívogatni szopni, közben a nyelvemmel nedvesen tartani a csiklót, nem engedve el csak cibálni a ajkammal, nedvesen tartani, hogy ne fájjon. Amikor éppen élvezne akkor lassítani elhúzni az orgazmusát. Kicsit előre döntöttem, hogy jobban érje a nyelvem, kezemmel pedig széthúztam a popsiját, és így nyúltam be a puncijába. Éreztem, hogy feszül, és tartja magát, ezért kezdetben csak egy ujjammal nyúltam fel, finoman tágítani, majd benyúlni egészen a g pontig, a kis recés felületet izgatni a punci elülső oldalán.
Közben szoptam a csiklóját, amikor ő remegett akkor lassítottam, lágyabbra váltott a nyalás és az ujjaimmal sem olyan érzékeny területen simogattam, majd az inger elmúlása után gyorsítottam, húztam, ő pedig zihált, remegett, és könyörögve kérte, hagy élvezzen el. Amikor ezt már sokadszor megjátszva robbanásig feszült teste, folytattam a kényeztetését, és nagyot élvezett, sikított, szinte a szomszéd ház is remegett tőle. Felnéztem a mez alól láttam arcán a kéjt és a szemeit, ahogy beszűkültek. Kicsit lentebb csúszott, megcsókolt, kezével közbe hátra nyúlt, és marokra vette a farkam és elkezdte verni. Levettem róla a mezt, melle keményen állt, hasába piercing csillogott, puncija pedig a faszt kívánta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2015. 04. 18. szombat 15:28
nekem tetszett 8p... folytasd
#4 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 08:23
Nekem tetszett.
#3 listike 2014. 02. 22. szombat 10:38
Tetszett.
#2 genius33 2013. 04. 12. péntek 08:11
Nagyon szépen megirt.
#1 Törté-Net 2011. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?