A+ A-

Esetem a bújós vadmacskával

Egy baráti társaságban ismerkedtünk meg, és látszott rajta nem az akivel az ember csak egyszer akar együtt lenni, hanem valami komolyabb is lehet belőle. Szép arca, napbarnított hamvas bőre volt és gyönyörű zöldes szemei. Amikor mosolygott és nevetett, azt is teljes szívből tette és még a szeme is mosolygott. Öröm volt ránézni, és mellette ébredni, kinyitni reggel a szemem, és csak nézni milyen szép. Büszke voltam rá, ami ritkaság nálam.
Egy este bulizni voltunk ama bizonyos társasággal, egy házavató buli volt, így iszogatás, még egy kis iszogatás, és nem tudom említettem e már, hogy iszogattunk is egy kicsit. Na jó, elég sokat. Mentünk hazafele, de feküdtünk le aludni, húzott mind a kettőnknek a feje. Nekem meg korán is kellett mennem, volt egy megbeszélésem. Az éjszaka, ahogy hazaértünk, egy gyors zuhany, és már feküdtünk is le, mellém bújt, vállamra tette kis fejét, és lábfejével próbálta elérni az én lábujjaimat. Kicsi csajszi volt, de nem is bukok a zsiráfokra úgy vagyok velük, hogy szépek, szépek, de otthonra nem kellenek.
Reggel eljött az ébresztőm, finoman lenyomtam a telefont, amely költött, hagy aludjon még. Mielőtt kimásztam volna kicsit néztem az arcát, ahogy ott fekszik felém fordulva. Lassan kimásztam az ágyból csendben felöltöztem, majd mielőtt elmentem kapott egy puszit a homlokára és az arcára, mire ő kicsit mosolygott, majd a fülébe súgtam, kívánlak és sietek vissza. Mosolygott, motyogott egy kicsit, hogy alig várja, és már mentem is.
Amikor jöttem haza, a konyhában csinált épp turmixot, rajta a jégkorongmezem volt csak, formás lábaival a konyhában téblábolt. Haja kibontva, nem volt rajta smink. Bájos, azt hiszem ez az, amit egy nőre lehet mondani. Azt hogy szép, az hétköznapi, az is, hogy csinos, de azt gondolom az egyik legszebb bók, a bájos amit lehet mondani egy nőnek. Rá ez igaz volt. Odaugrott a nyakamba, kaptam egy csókot, majd mondta menjek zuhanyozni, és a hálóban vár egy kis nassolnivalóval. Elmentem tusolni, majd jöttem vissza egy szál törölközőbe, még a mellkasom és a nyáron eléggé lebarnult hasamra is került pár csillogó vízcsepp. Mentem be a hálóban az ágyban könyökölve várt, egy kis turmix és egy gyümölcs tál pedig a kisasztalon jelentette a nasit. Könyökölt az ágyba lába kinyújtva és jó érzés volt ránézni, nőies és sexy volt egyben a mezben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2015. 04. 18. szombat 15:28
nekem tetszett 8p... folytasd
#4 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 08:23
Nekem tetszett.
#3 listike 2014. 02. 22. szombat 10:38
Tetszett.
#2 genius33 2013. 04. 12. péntek 08:11
Nagyon szépen megirt.
#1 Törté-Net 2011. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?