A+ A-

Házasság hétköznapjai

A mi házasságunk olyan mint a több éves családban lenni szokott. A szex gyors, és csak a férjemnek volt orgazmusa és az is csak egyszer, utána fordult is le rólam rágyújtott egy cigire és kész. Nagyon sokat beszélgetem róla barátnőmnek és ahogy láttam volt egy kis részvét is.
- Na majd én segítek - mondta egyszer Panni. Nagyon kíváncsivá tett kijelentése és vártam, hogyan fog segíteni házasságomon. Pannival egy bevásárlás során a belváros-ba bementünk egy szex shopba. A fiatal eladónő nem lepődött meg, hogy két közel harmincas nő tévedt be a boltjába. Barátnőm vásárolt magának egy szexis fehérneműt, különböző zseléket, néhány videó filmet és egy csomag óvszert. Biztatott, hogy vegyek magamnak egy vibrátort. Nem tudtam, hogy mit kell figyelembe venni, így hát ráhagy-tam a választás lehetőségét. Azután kiválasztott kiválasztott egy videó filmet és átadta a pultos csajnak. Közben két fiatal férfi érkezett a boltba, és leplezetlen kíváncsisággal néztek végig rajtunk, szinte meztelenre vetkőztettek bennünket.
- Ezt szeretnénk megnézni - mondta barátnőm és egy kabin kulcsot kért.
- Csak egy személyes kabinjain vannak - dadogta a lány és láttam, hogy zavarban van.
- És, ha kifizetem a másikat is? - mondta határozottan Panni, miközben pénzt tett a pultra. A két férfi majd megörült a látványtól, hogy ketten megyünk az egyszemélyes kabinba. Amint beértünk barátnőm bezárta az ajtót, miközben elkezdődött a film.
A filmen három nő szeretkezett egymással.
Nyalták, falták egymást és egy idő után előkerült egy vibrátor.
Az eddigi látványtól is benedvesedtem, de most már szinte remeget a hasam alja, úgy kívántam, hogy a puncimmal foglalkozzon valaki. Barátnőm fellépett ez egyik lábával a székre, kicsit felhúzta szoknyáját és bugyin keresztül masztizni kezdett.
Ilyet még nem csinált előttem és nem is nagyon beszéltünk erről. Most viszont a lát-ványtól és a filmtől én is begerjedtem, és benyúltam szoknyám alá. Becsuktam szemei-met és arra gondoltam, hogy egy magas pasas erős keze matat bugyimban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 10. 26. szombat 09:00
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 24. csütörtök 04:18
Nem rossz.
#3 Bikmakkocska 2012. 12. 31. hétfő 23:51
Na, végre hogy vége van. "Ilyen egy hétköznapi házasság." Akkor milyen a nem hétköznapi?
#2 v-ir-a 2011. 01. 12. szerda 22:41
huh...nagyon zsúfolt,ugyanakkor mintha kapkodó lenne . Néhol elvesztettem a fonalat,nem tudtam eldönteni, hogy épp kinél,hol vannak, esetleg nyaralnak, de végigszenvedtem...volt egy pont ,ahol már-már feladtam az olvasást. Nem a mennyiséggel volt problémám, hanem a minőségével.
#1 Törté-Net 2011. 01. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?