A+ A-

Találkozás 3. rész

A Lány a Fiút átölelve feküdt az ágyban és az elmúlt estén gondolkodott. Nem tudott elaludni, annyira fel volt még mindig izgulva. Gondolatai gyorsan szaladgáltak fejében. Meg sem mert mozdulni, mert azt hitte, a Fiú már alszik. Karjaiban tartotta, szorosan a hátához simult. Életéről gondolkodott, miért és hogyan alakult minden. Anyja korán meghalt, apja durva erőszakos ember volt. Gyakran elfenekelte. A Lány visszagondolt ezekre az esetekre és eszébe jutott, hogy amikor már nagyobb volt és kezdett testével tisztába lenni, nem egyszer volt, hogy apja a térdére fektetve jól elfenekelte és ettől sokszor úgy felizgult, hogy maszturbálnia kellett. - Biztosan ezért élvezem ennyire, ahogy elfenekel..., gondolta.
Eközben a fiú is feküdt. Ő sem tudott aludni. Bizonytalan volt, mert nem tudta, helyes volt-e mindaz, amit a Lánnyal tett. Érezte magán, hogy volt egy pillanat, amikor elvesztette a fejét, és így utólag úgy érezte, hogy túlment egy határon, amin nem akart. Érezte, ahogy a Lány szorosan hozzásimul, és ő sem mert megmozdulni, mert azt hitte a Lány már alszik, és nem akarta még véletlenül sem felébreszteni.
A Lányban tovább kavarogtak a gondolatok. Még mindig nagyon fel volt izgulva. Óvatosan, nehogy a Fiút felébressze, simogatni kezdte őt. Először felül, a mellénél simogatta, csipkedte és húzogatta a mellbimbóját. A Fiú érezte ezt de még a lélegzetét is visszafojtotta. A Lány folytatta a simogatást, haladt lejjebb és lejjebb. Elért a Fiú ágyékához, ahol a Fiú farka már kezdett ébredezni. A Lány a kezébe vette a Fiú faszát és simogatni kezdte, húzogatta a bőrt rajta, amitől gyorsan nőni kezdett. A Fiúból hirtelen egy nagy sóhaj szakadt ki. A Lány megijedt.
- Ne haragudj, nem akartalak felébreszteni.
- Nem ébresztettél fel, nem tudtam aludni. Gondolkodtam azon, ami köztünk volt ma. Remélem nem...
- Csitt! Egy szót se most erről! Szeretlek és csak ez számít.
A Lány közben folyamatosan simogatta és izgatta a Fiút. A Fiú magához fordította a Lányt és szenvedélyesen megcsókolta. Majd a Lány megfordult és fenekét a Fiú farkához nyomta. A fiú szorosan hozzátapadt és ő is simogatni kezdte a Lányt. Simogatta a mellét, ős is csipkedte és húzogatta a mellbimbóját. A Lány egyre szorosabban simult a Fiúhoz és fenekét mozgatta. A Fiú folytatta a simogatást, haladt egyre lejjebb és lejjebb, míg elért a Lány punijához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 07. 29. szombat 17:41
Hiányzik egy következő rész: Hadd tudja meg a fiú, milyen érzés kapni, ne csak adjon!
#4 Pavlov 2015. 05. 17. vasárnap 22:14
Jó szex, élénk karakterek... Csak a megfogalmazás olyan átgondolatlan, kavargó! Legközelebb át kéne nézetni valakivel! Én például örömmel jelentkezek a feladatra...
#3 listike 2014. 06. 13. péntek 19:29
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:43
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2010. 08. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?