A+ A-

Bűnbeesés 1. rész

Váratlanul kezdődött mint minden szörnyű dolog ebben az életben. Másfél éve, miután szüleit egy autóbalesetben elvesztette a szomszédom lett Ágica. Eleinte a nevén kívül nem sokat tudtam róla. Egy tömbház lakásban persze kevés dolog marad sokáig titokban. A pletyka szerint eleinte a nagybátyánál lakott , de onnan kitették a szűrét és kénytelen volt a nagymamájához költözni. Anna néni, átlagos, kb. 60 éves öregasszony volt, s mint ilyen teljesen alkalmatlan unokája nevelésére. Idejének a legnagyobb részét barátnőinél vagy a TV előtt töltötte. A munkába igyekeztem, amikor megállított a lépcsőházban és megkért, hogy vegyem fel Ágicát a csoportomba, az úszótanfolyamra, mert: biztos jót tenne szegény lánynak egy kis mozgás.
Másnap megjelent az uszódába, és pár óra alatt romba döntötte mindazt, amíg magamról hittem. Milyen is voltam? Normális, 52 éves mérnök, valamikori sportoló, aki nagyjából mindent megkapott az élettől, amit remélhetett. Anyagilag jól álltam mert egy merevlemezeket gyártó cégnél voltam minőségellenőr. Feleségemtől elváltam, gyermekünk nem volt, de igazából, nem is hiányzott egyik sem. Nem vagyok egy Casanova, de általában nem szoktam hiányt szenvedni barátnőkben, még ha nem is szerettem a hosszú, - költözünk egymáshoz - viszonyokat. Szabadidőmben, főleg nyáron, úszótanfolyamokat szerveztem, és mindig találtam, elhanyagolt anyukákat, akik, megajándékoztak a "barátságukkal".
Ott tartottam, hogy egy meleg júniusi napon Ágica belépet az életembe. Egyrészes fekete fürdőruhát viselt. Szőkésbarna hajú, zöld szemű szépség volt, nagyjából 16 éves lehetett, de alacsony, kislányos alkata sokkal fiatalabbnak mutatta. Kis mellei, de széles medencecsontjai és az átlagnál talán kicsivel nagyobb, de iszonyatosan kívánatos feneke, izmos combokban végződött. Volt benne valami, a hangjában, a mozgásában, ami teljesen elvarázsolt. És, amikor a medencében, először véletlenül, majd később készakarva hozzáértem a testéhez olyan vágy támadt bennem mint egy kamaszban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 07. 4. hétfő 07:03
Közepes,egynek elmegy.
#3 papi 2015. 07. 2. csütörtök 09:15
Egész jó
#2 sztbali 2010. 07. 16. péntek 14:02
Nagyon jó, de miért hetero?
#1 Törté-Net 2010. 07. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?