A+ A-

Az apáca húga 2. rész

Lilit szobalánya várta a folyosón. A lány fiatal volt, alig tizennégy éves. Szemrevaló, szoke fruska. Lili szótlanul karonfogta és behúzta a szobába. A szobalány döbbenten nézett az apácára.
- Dicsértessék... - dadogta, mire Lili türelmetlenül szólt:
- Én vagyok az, te buta! - Erre a lány még jobban megzavarodott.
- Készítsd el a fürdovizemet!
Lili idegesen járkált novére szobájában, úgy érezte, ez a délután szuz novére tisztaságát is beszennyezte. A szobalány elsietett a fürdoház irányába, s bezörgetett a konyhai személyzet ajtaján. Az erélyes dörömbölésre egy kába fiú nyitott ajtót. Rózsi halk hangon eloadta kérését, mire a kukta szemtelenül elvigyorodott.
- Amíg felmelegszik a víz, mi lazíthatunk egyet!
Rózsi erre visszakézbol szájon vágta a szemtelenül vigyorgó fiút. Az pedig, mintha csak erre várt volna, elkapta a lány kezét, a háta mögé szorította, majd szabad kezével megmarkolta annak telt keblét.
- Eressz el, kiáltok! - lihegte, de a fiú egyre keményebben tartotta, száját ajkával betapasztotta, és egyre beljebb húzta a sötét helységbe. Rózsi védekezésül beleharapott a fiú szájába, ám az, mintha erre várt volna, fölkapta és meg sem állt vele az ágyig. A szobában ketten laktak egy másik segéddel: Józsi, a tizennégy éves kukta, és Jani, egy harminc körüli férfi. Jani ébren feküdt az ágyán, és mikor társa a közelébe ért a rúgkapáló, lánnyal, azonnal a segítségére sietett. Átölelte Rózsit, nyelvét egészen benyomta a lány szájába, miközben kezeivel a lány hatalmas melleit markolászta. Rózsi fokozatosan elernyedt, karját Jani feje köré fonta, az pedig nekilátott a lány ingének kigombolásához. Miközben Rózsi az ágyon ült, Józsi fejét a lány szoknyája alá fúrta, és bugyiját félrehúzva nyelvével nyalogatni kezdte a forró ajkakat, majd behatolt a nedves punciba. Rózsi szinte magán kívül volt a két fiú izgatásától, nagyokat sóhajtott. Józsi ekkor az ölébe húzta és hirtelen mozdulattal beléje hatolt. Rózsi közben sikoltozni sem tudott, mert Jani farka közben a torkáig hatolt, miközben egy pillanatra sem engedte el két mellét, melyeket ritmusosan szorongatott, mellbimbóit morzsolgatta. Szinte egyszerre élveztek a lányba alulról, felülrol. Rózsi testében hatalmas kéjáradat dúlt, életében még sohasem érzett ilyen kielégülést. Utána a két fiú helyet cserélt. Most az egyik dugta alulról, a másik felülrol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 14:23
Ismeretlen lessz-e írásodnak folytatása?
#3 sipospista 2017. 01. 26. csütörtök 16:12
Joo.de van folytatas..
#2 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:34
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?