A+ A-

Szeretkezés este

Már alig vártam, hogy hazaérjen. Éreztem, ahogy egész nap átjárja a testemet a vágy, hogy végre átöleljen, megérintsen. Már majdnem megőrültem a várakozástól, minden perc egy órának tűnt, de tudtam, hogy már nem kell sokáig várnom Rá.
A biztonság kedvéért, vettem egy üveg bort - hiszen, ahogy azt mindketten tudtuk - a bor mámorító hatásától mindig nagyon beindulok. Nem gondoltam, hogy szükségem lesz most erre az édes nedűre, hiszen egész testemmel akartam őt, érezni, ahogy belém hatol. És egyébként is, most gyors letámadásra készültem. Már rég nem láttuk egymást, előző nap érkeztem, de mindketten fáradtak voltunk, így csak összeölelkezve elaludtunk.
Hosszú volt ez a 10 nap. Már hozzászoktam a közelségéhez, sajnos így a hiánya még mardosóbb, mint eddig valaha. Persze nem csak a testi vágy az, ami eluralkodik ilyenkor rajtam, hanem a lelke, a jelleme iránt érzett vonzalmam is. Mindenét szeretem.
Már kora reggel óta ébren voltam, és már azóta tudtam, hogy mi fog ma történni. Lezuhanyoztam, végigsimogattam a testem minden zugát, és ahogy hozzáért a kezem a bőrömhöz éreztem, hogy melegség önt el. A mellbimbóim megkeményedtek és további simogatást kívántak. Nagyon ki voltam már éhezve, szóval gyengéden cirógatni kezdtem őket. A kezem lassan lejjebb csúszott és megpihent a frissen borotvált puncimon. Tudtam, hogy még várnom kell, de úgy gondoltam egy kis ízelítőt azért adhatok magamnak. Szépen lassan végigsimítottam a puncimon. Benedvesedtem, ahogy arra gondoltam, hogy mi fog ma még következni. Rá gondoltam. Elkezdtem finoman masszírozni a csiklómat, majd egyik ujjammal behatoltam a már izzó hüvelyembe. Nagyon élveztem a dolgot, de tudtam, hogy itt most meg kell állnom, hiszen az Ő érintésére vágyom, őáltala akarok kielégülni - a mai nap még többször is.
Miután megfürödtem, bekentem magam testápolóval. A puha érintésekre ismét felizgultam. Lefeküdtem az ágyra, felhúztam a combjaimat, és ismét elkezdtem kényeztetni magam a krémes kezeimmel. Végigsimítottam a melleimen, finoman elkezdtem őket gyúrni, majd nagyon óvatos érintésekkel lejjebb haladtam. Bevallom, kicsit elkalandoztak a gondolataim, mert most az álomképeimben egy lánnyal szeretkeztem. Hosszú barna haja volt, kerek mellek, szép volt. Csókolt és simogatott pont ott, ahol én értem magamhoz. Elképzeltem, ahogy hosszú hajával végigcirógatja a testemet, majd csókot lehel a szeméremdombomra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 06. 19. péntek 06:21
egész jó!
#6 A57L 2014. 10. 10. péntek 06:46
Nekem is bejött.
#5 listike 2014. 02. 14. péntek 06:09
Tetszett.
#4 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 08:57
Jó.
#3 joozsi 2012. 03. 25. vasárnap 06:23
Joó!
#2 Rinaldo 2012. 03. 23. péntek 07:51
Jó a történet.
#1 Törté-Net 2012. 03. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?