A+ A-

Internet

Éva előttem térdelt és szopott. Imád szopni, és nagyon jól csinálja. Bekapja a kis kukacot és addig szopja, nyalja, amíg horogra nem akad. Sőt, gyakran még tovább is.
Most már a végső stádium felé közeledtem, kőkemény farkammal ritmusosan basztam a száját. Szerencsémre időben lefékeztem magam. Egy órával ezelőtt ugyanis ugyanilyen helyzetben telespricceltem a száját, ami jólesett mindkettőnknek, viszont utána az arcom fölé térdelt és húsz percig zsibbasztottam a punciját a nyelvemmel.
- Csodás volt - pihegte ezután a karjaim közt - ettől már csak az lenne csodásabb, ha a nyelved helyett a kemény faszodat érezhetném a puncimban!
- Ok, legközelebb megkapod - mondtam. Legalábbis ezt akartam mondani, de a nyelvem annyira el volt zsibbadva, hogy csak valami érthetetlen dünnyögés hagyta el a számat. Még azt is akartam mondani, hogy az ujjaimat jobban tudom benne mozgatni, mint a farkamat, de nem forszíroztam. Ha neki a farkam kell, hát legyen!
Nagy gyakorlatunk van már egymás érthetetlen dünnyögésének, nyögéseinek megértésében. Sokszor van tele a szánk, vagy kinyújtva a nyelvünk, miközben beszélgetünk. A mostani mondandómat is megértette.
- Remélem is! Ezért most úgy lesz, hogy először rendesen megbaszol, utána szoplak le!
Azzal megmarkolta pihenőállásban lévő farkamat és elkezdte felállítani. Először csak finoman húzogatta rajta a bőrt, majd mikor megduzzadt, akkor megmarkolta és úgy kezdte verni. Megtettem, ami tőlem tellett, de ő nem nagyon volt megelégedve az eredménnyel. Hát igen, keményen szereti a faszt! Elkezdte nyalogatni a makkomat, majd a végét bekapva szívta.
- Ez nagyon jó! - mondtam - De ha elém térdelnél, az még izgatóbb lenne!
Így aztán a cél érdekében újra előttem térdelt, szájából alig látszott ki megkeményedett farkam. Már ez a látvány is nagyon felizgatott, de mikor szemembe nézett, miközben teljesen elnyelte a farkamat, egyik kezével pedig a lába között matatott, hát akkor úgy éreztem, hogy újra nyelni fogja jóízű gecimet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 09. 29. hétfő 06:53
Jó.
#2 Speedcop 2010. 03. 13. szombat 15:00
cool!!! tetszik a stílus !
#1 Törté-Net 2010. 03. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?