Első élményem

Szavazás átlaga: 6.05 pont (114 szavazat)
Megjelenés: 2010. február 10.
Hossz: 13 677 karakter
Elolvasva: 34 417 alkalommal
Sziasztok!
Kis sztorimmal a saját nememhez való vonzódásom kiindulását és kialakulását szeretném megosztani veletek.
Még középiskolás koromban, alig 17 évesen történt.
A városi autóbusz pályaudvaron felhívták a figyelmemet a haverok, hogy vigyázzak a WC-ben, mert "buzik" zaklatják a srácokat.
Akkor nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, de néhány héttel később folyó ügyeim végett be kellett mennem az illemhelyre. Beálltam a sarki piszoárhoz, és elkezdtem végezni a dolgomat. Néhány pillanattal később egy idősebb férfi állt a mellettem lévő csészéhez, és feltűnően nézni kezdte a farkamat, miközben az övét, mely már ágaskodott, kihívóan felém mutatta.
Nagyon megijedtem és zavarba jöttem. Gyorsan elraktam a szerszámomat és kiiszkoltam mellette.
Otthon többször is eszembe jutott a dolog, és meglepődve tapasztaltam, hogy szinte mindannyiszor izgalomba jövök. Szégyelltem magamat, és megpróbáltam másfelé terelni a gondolataimat, de nem mindig jártam, sikerrel. Gyakran azon kaptam magamat, hogy maszturbálás közben – ami naponta több alkalommal is megtörtént – a kéjes férfiarcra és a bíborvörös, duzzadt makkra gondolok, és így élvezek el.
Rövid idő alatt elértem ahhoz a ponthoz, hogy kívánni kezdtem az ismeretlen, és azóta többször is látott emberrel a szexnek számomra még ismeretlen, csak elképzelt formáját, azonban ha találkoztam vele, mindig nagyon zavarba jöttem és elfordultam.
Hovatovább annyira elöntött a vágy, hogy otthon a WC kefe nyelére óvszert húztam, bekentem babakrémmel, és szépen apránként, lassan beleültem.
Mikor először csúszott be, – mivel a végén vastagabb volt – szinte felsikoltottam a fájdalomtól, azonban elképesztően jó érzés volt.
Ezek után már gyakorta úgy maszturbáltam, úgy, hogy a "pumpa felment bennem".
Hatalmas gyönyör volt úgy elélvezni, hogy a kemény pumpanyél a fenekemben van.
Mindezek mellett a csajokat nem hanyagoltam el, aktívan éltem velük a szexuális életemet.
Kissé félénk srác voltam, de a csajoknál, ha erőt vettem magamon, szinte mindig sikerem volt, nem sokáig kellett erőlködnöm, hogy a bugyijukba férkőzzek
Azonban egyre inkább azt vettem észre, hogy nagyon hiányzik a férfi, és mindig merevedésem lett, ha rá gondoltam.
Lassanként annyira hiányérzetem lett, hogy nem bírtam tovább a véremmel.
Mikor a haverok nem voltak a közelben, folyton a WC körül leskelődtem, és vártam az "első hódítómat", akire nem is kellett néhány napnál tovább várni.
Mikor rám nézett, ismét elpirultam, és elfordultam, de erőt vettem magamon, és visszanéztem.
Elmosolyodott, szemével a toalett felé intett, majd bement.
Utána mentem, de mikor benyitottam, nem láttam sehol. Beálltam a sarki piszoárhoz, és
p
alf
is
alf
il
alf
és
alf
t
imitáltam.
Ekkor a hátam mögött lévő ajtó résnyire nyílt, és egy kéz intett, hogy menjek be.
Ismét nagyon megijedtem, de nem szaladtam ki mint először, hanem maradtam a helyemen, és elkezdtem simogatni az akkorra már ágaskodó farkamat.
Néhány pillanat múlva az ismeretlen mellém állt, és elővette a már nagyon kívánt szerszámot, és ő is hokizni kezdett mellettem.
Egy-két mozdulat után az erős izgalom hatására elélveztem. Gyorsan elraktam a még spermától nedves farkamat, és kislisszantam.
Pár nap elteltével ez megismétlődött, de akkor már nem rohantam el az illemhely elől, hanem megvártam, míg ő is kijött. Láthatóan bosszús volt. Feltételeztem, hogy a gyors távozásom miatt, hogy nem tudott mellettem elélvezni, ezért eldöntöttem magamban, hogy legközelebb megvárom, míg elélvez, de csak nem így történt. Megint csak annyira izgatott voltam, hogy pár másodperc alatt telilőttem a csészét, és félve, hogy bejön valaki, ismét csak elszeleltem.
Ezek után többször is összeszaladtunk, de sohasem intett, hogy menjek utána. Teljesen letörtem, és kezdett rosszul esni, hogy rám sem hederít.
Ekkor úgy döntöttem, hogy én veszem a kezembe a kezdeményezést.
A legközelebbi alkalommal rámosolyogtam, és a szememmel intettem az izgalmakat hordozó ajtó felé, ám a legnagyobb meglepetésemre ő is intett, de egészen másfelé, majd hátat fordított nekem és elindult.
Megdöbbenésemben csak álltam a falhoz támaszkodva és néztem utána. Néhány lépés után észrevette, hogy legyökereztem, és ismét intett, ezúttal már a fejével.
Elindultam utána, és legnagyobb meglepetésemre egy nem túl messzire lévő önkiszolgáló étterem WC-jébe ment be.
Kissé ódzkodtam utána menni, mert elég nagy volt az étteremben a forgalom, de végül a vágy kerekedett bennem felül, és irulva-pirulva utána mentem, ám mint később azt felidéztem magamban, ez senkinek sem tűnt fel a sok ember között.
Belépve az ismeretlen mellékhelységbe, nem tudtam, hogy mi merre van, ezért elindultam a keskeny részen a piszoárok felé, amit a szemközti falon fedeztem fel. Ekkor kinyílt a folyosóra nyíló egyik résnyire nyitott ajtó, és egy erős kéz megfogta a csuklómat, és behúzott a kissé sötét helységbe.
Szörnyen megijedtem, a torkomban kezdett dobogni a szívem, de ekkor már erősen átölelt, és
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
csókolgatni kezdett. Nem nagyon tetszett a dolog, de sokkal erősebb volt nálam, és lassan csak sikerült a számba tolnia a nyelvét, és vadul smárolni kezdett. A kezdeti ijedelem múltával kezdtem viszonozni a csókját, nagyon izgató volt amint a borostás arca a finom baba képemet dörzsölte.
Mindazonáltal szabadulni igyekeztem, és halkan könyörögtem neki, hogy most hagyjon elmenni, félek, hogy valaki ránk nyit, nem akarok én már semmit sem tőle.
Erre egy kissé sablonos és meglehetősen durva feleletet kaptam: Hagyjad magadat és hamarabb szabadulsz! És hozzátette: Te kis hímringyó!
Életemben még ennyire
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
helyzetben nem voltam, és minden erőmmel szabadulni igyekeztem, mire alám nyúlt, és úgy megszorította a heréimet, hogy kis híján felordítottam a fájdalomtól, és a fülembe lihegte: Te kis ribanc! Azt akarod, hogy valaki meghallja a vinnyogásodat? Azt szeretnéd, hogy kihívják a zsarukat, és az iskoládban mindenki megtudja, hogy egy kis köcsög vagy? (Ekkor még, lévén '84, a rendőröktől még ilyen okok miatt is nagyon lehetett tartani! )
Kezdtem érezni, hogy minden erőm elhagy, tűrtem, amint letolja a nadrágomat és a gatyámat, majd a farkamat kezdi markolászni, melynek ijedtében esze ágában sem volt ágaskodni.
Néhány pillanat múlva jött is a gunyoros borszagú halk röhögés a fülembe: Mi van? Ugye mondtam, hogy kis köcsög vagy? Nem áll fel a faszod? Csak te kívánod a faszt? Ezt nézd!
Majd kezemet az időközben elővett, és félig már megkeményedett farkához
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítette
.
– Verjed kurva – parancsolt rám, majd közölte, hogy pofán leszek verve, ha nagyon megszorítom a heréit!
Irtózatosan féltem tőle, de attól még inkább rettegtem, hogy valaki meghall bennünket és tényleg kihívják a rendőrséget, ezért kissé sután, de verni kezdtem neki, mely hatására az pillanatokon belül kőkeménnyé vált.
Kaptam is a dicséretet: Ugye, hogy megy ez te ringyó?
Közben csókolgatta a nyakamat, a kezével a fenekemet markolászta, ujjával néhányszor
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
az ánuszomba bökött!
Szopj le! Jött a következő utasítás.
Na, azt már nem! – vinnyogtam. Ha itt megöl, akkor sem! Ha kijönnek a rendőrök, akkor sem!
Ha nem szopsz, meg foglak kúrelni! Azt akarod köcsög?
Hagyjon már elmenni! Könyörögtem neki, de hajthatatlan volt.
Ma én fogok elélvezni, méghozzá beléd – mondta. Vagy a szádba, vagy a seggedbe – választhatsz kis szuka!
A
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
tatástól
, a félelemtől és a durva, nyers szóhasználattól szinte már az ájulás határán voltam. Az egész testem remegett, hang nélkül zokogtam, folytak a könnyeim. Szinte suttogni sem mertem annyira féltem a lelepleződéstől.
Na? Melyik legyen – kérdezte.
A második suttogtam.
Megbasszalak? Azt akarod ringyó? Kérdezte.
Nem akarom bekapni sírtam el magamat.
Te tudod – vigyorgott rám, majd a fal felé fordított. De meg ne nyikkanj, mert kicsavarom a nyakadat!
Matatni kezdett, majd megéreztem a babakrém illatát. A következő pillanatban a keze a lábam között volt, és vastagon bekente a fenekemet, majd durván belém nyomta az ujját. Összerándultam, sikoltani szerettem volna, de nem mertem. Ezt a mozdulatot többször is megismételte, mely már nem fájt annyira.
Kend be a faszomat, parancsolt rám, melyet
k
alf
ín
alf
om
alf
ba
alf
n
meg is tettem.
Ekkor ismét a fal felé fordított, majd a jobb kezével erősen befogta a számat, a ballal padig a fenekembe akarta tolni a farkát, mire előrébb ugrottam.
Pucsíts te kurva! Jött ismét a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
felszólítás, majd ismét tolta volna belém a farkát, de megint csak előre ugrottam.
Ekkor ököllel hatalmasat ütött a fejem tetejére, melytől csillagokat láttam, és kis híján összecsuklottam.
Ha nem állod meg, agyon verlek te dög! Fenyegetett meg.
A könnyeim folyamatosan peregtek, már semmit nem mertem tenni annyira féltem tőle.
Hátra rántotta a csípőmet, majd nyomni kezdte belém a farkát, mely az enyémnél jóval nagyobb, közel húsz cm. hosszú volt, és hasonló vastag egy lecsókolbászhoz.
Éreztem, hogy feszít, és ismét készültem elhúzódni, de eszembe jutott, hogy megint ütni fog, ezért megálljt parancsoltam magamnak.
Érezhette a húzódásomat, mert megállt, majd mikor kissé megnyugodtam ismét tolni kezdte, most már jóval erősebben.
Mentem volna előre, de addigra már nem volt hova, a hideg, csempézett falhoz voltam szorítva.
Jobbjával erősen ráfogott a számra, majd hirtelen durva lökéssel belém döfte a jókora farkát.
Hatalmasat sikítottam befelé, mert a számon egy hang sem jött ki az acélos tenyér alól. Minden elsötétült előttem, össze akartam rogyni, de nem engedett, erősen hozzányomott a falhoz, és fogott a kezével.
Nekem csak folyt a könnyem, a nyálam és a taknyom az átélt
k
alf
ín
alf
alf
l
, de már nem mertem semmit sem csinálni, csak befelé bőgtem.
Ekkor a
k
alf
ín
alf
alf
m
viselkedése hatalmas változáson ment keresztül. Lassan elengedte a számat, az arcomat és a hajamat kezdte simogatni, csókolgatta a nyakamat, és bár durván, de dicsérni kezdett.
– Ügyes kis ribanc vagy! Látod, már túl is vagy a nehezén. Nagyon bátran és ügyesen viselkedtél!
Majd úgy folytatta, hogy az átélt
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
tatásom
és fájdalmam ellenére kezdtem felengedni iránta.
– Szeretlek cicám! Nagyon jó veled! Azt akarom, hogy te is élvezd! Mindig kívánni fogom azt a gyönyörű kis seggedet! Még sokszor meg akarlak kúrelni!
Közben alig érezhetően mozogni kezdett bennem. És már nem is fájt annyira.
Egyre gyorsabban baszott, és bár folytak még a könnyeim, nem hagyta abba. Előrenyúlt és simogatni kezdte a farkamat, mely bár nem akart felállni, lüktetni kezdett az izgalomtól, és pillanatokon belül elélveztem.
Nem a szokásos kirobbanó, messzire spriccelő orgazmus volt. Az ernyedt farkamba valami ismeretlen feszítő érzés költözött, majd elkezdett belőlem lassan folyni a sperma. Mikor kiürült, és csak a feszítés maradt, még akkor is élveztem. Nem tudom mihez hasonlítani ezt az érzést, azóta alig-alig esett meg velem. Nem tudom meddig, talán fél, talán egy percig, de folyamatos orgazmusom volt, a lankadt farkam majd szétszakadt a feszüléstől, és csak élveztem.
Nem érzékeltem az időt, csak éreztem magamban a vadul mozgó falloszt, észrevettem, hogy egy nagy lökés után lüktetni kezd a fasz bennem, majd szépen lassan puhulni kezd.
És megint a váltás!
Most kihúzom, de ha leszarsz, a pofádba kenem. Szorítsad!
Lassan kihúzta belőlem, majd pillanatok alatt megtörölte, és ezzel búcsúzott: Jó a pinád te lotyó! Megbaszlak még máskor is!
Ennek immár több mint negyed százada, de a durva,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
szavakat, a mozdulatokat, az ütést, a babakrém illatát (melytől azóta is erekcióm van) azóta is bármikor fel tudom magamban idézni.
A történtek után még két és fél évig tartott a kapcsolatunk.
Eleinte jött az autóbusz pályaudvar WC-je elé, intett a szemével, és én – mint engedelmes kurvája – mentem utána.
Később már megbeszéltük a következő randit.
Néhányszor még az önkiszolgáló mellékhelyiségébe vitt, majd később egy szomszédos kis faluba, a házába is.
A szomszédok előtt én voltam az öccse nagyobbik fia, bár amint néha ezt a grimaszolásukból ki tudtam venni-, nem nagyon hitték el.
Egy hónap sem kellett, hogy a számba vegyem a már imádott bíborszínű makkot, és alig egy hónap múlva már le is nyeltem a nedveit. Alig fél év alatt másra is rávett, de azt egyelőre nem részletezem, ez egy más műfaj, kissé szégyellem is, de attól még jól esett, és gyakran hiányzik is.
Életem nagy Ő-ét Ferinek hívták, börtönviselt, volt, nálam harminc évvel idősebb, kissé szadista,
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
. Határozott felsőséges viselkedését végig megőrizte velem szemben. Folyamatosan
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ott
, néha megütött,
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
tott
, és hihetetlenül kegyetlenül bánt velem, ha kettesben maratunk, míg durván belém nem hatolt. Aztán míg el nem élvezett, végtelenül kedves volt, utána megint pokróc.
Mindig sikerült elélveznem míg bennem volt, bár alig néhányszor volt olyan orgazmusom mint a legelső alkalommal.
Sajnos, a munkahelye miatt el kellett költöznie az ország másik végébe.
Én, mint egy szerelmes kis kurva, hisztiztem neki, könyörögtem, de csak a nagy pofonokat kaptam érte. Még azt is elviseltem volna, mert totál belezúgtam ebbe az öreg pasiba, de csak elment, nem mondta hová, csak a számát üzente meg. Egy darabig még tartottuk a kapcsolatot telefonon, de mikor megbeszéltünk egy találkozót, nem vette fel többé a telefont.
Később mondta az egyik volt szomszéd nénije, hogy a Feri meghalt, infarktust kapott.
Csodálkozott, hogy mint unokaöccse, nem tudtam a haláláról.
Hát eddig tartott az életem első tiszta szerelme.
Azóta sem tudok szabadulni az idősebb korosztály iránti vonzalmamtól, és a
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ott
köcsög szerepétől.
Lassan elérve az Ő korát, kezdem érezni, hogy jó volna nekem is
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ni
, uralmam alá hajtani valami fiatal, pici vékony kis "hímringyót", betörni, mint annak idején Ő tört be engemet.
Köszönöm a türelmeteket!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.05 pont (114 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 29. 00:21
#14
elléggé elképzelt történet, nem volt rossz
1
t
t.555
2018. január 1. 06:29
#13
Szeretem az izgalmas homo történeteket!
1
feherkalman1
2017. február 1. 17:02
#12
XXIII.István. Ugyan azt mondom amit te.
1
s
sami24
2012. október 17. 09:49
#11
Nem rossz. A Plázás gloryhole, megvan még??
1
XXIII.István
2012. szeptember 23. 10:18
#10
Gondolom a HIV-mentesség garantált...???!!! ha-ha-ha!!!
1
S
Shinolcsi
2012. szeptember 22. 20:36
#9
durva imádom*-*
1
Lala
2010. március 9. 09:27
#8
Érdekesek az alábbi történetek. Már már izgalmasabbak, mint az eredeti történet :)

Én is kedvet kaptam hozzá! Hová érdemes benézni? Valami konkrétumot tudtok mondani?
1
bi_cikli
2010. március 4. 09:35
#7
Az alábbi hozzászólásokat olvasgatva, én is kíváncsiságból elmentem a plázába. Tényleg van ilyen lyuk a falon. Nem is kellett sokat várnom és jött egy fiatal srác a másik fülkébe. Odatette az ujját a lyukhoz. Gondolom ez a nemzetközi jelzés, hogy szopni szeretne, mert utána a száját tette oda. Én meg nem voltam rest, elővettem a hímtagomat és átdugtam. Hát éppen átfért rajta. Érdekes póz volt ez, a kezemet a falnak tettem, a csípőmet a lyuknak nyomtam. Nagyon jó volt, ahogy a farkam tövében szorított a lyuk, a másik oldalon pedig izgatóan lassan szopott egy ismeretlen. Nem lehetett kezdő, mert szépen lassan csinálta, hol megállt és csak nyalogatta a makkomat, hol meg szépen húzogatta a bőrt. Talán 10 perc telhetett el, amikor már nem bírtam tovább és ki akartam húzni, nehogy beleélvezzek. Mintha megérezte volna mit akarok, mert még intenzívebben szopott. Már nem gondoltam semmire csak hogy nekem jó legyen, és elélveztem. Meglepődésemre, tovább szopott de nagyon lassan és a szinte csak a makkomat. Szívni kezdte az anyagomat ki belőlem. Nem köpte ki mert hallottam ahogy játszik vele a szájában, és egy nagy nyeléssel lenyelte. Elég fura volt számomra, mert még egy barátnőm sem nyelte le soha.
Bár jelenleg is van barátnőm, de egyszer kétszer a héten azért munka után bemegyek ebbe a műintézménybe és átadom magamat ennek az örömforrásnak, mely mindkét félnek igen élvezetesnek bizonyult!

Másnak is vannak ilyen kalandjai? Szívesen olvasnék ilyen sztorit, mert szerintem többen vagyunk így mint gondolnánk! :)
1
bi_cikli
2010. március 4. 09:34
#6
Az alábbi hozzászólásokat olvasgatva, én is kíváncsiságból elmentem a plázába. Tényleg van ilyen lyuk a falon. Nem is kellett sokat várnom és jött egy fiatal srác a másik fülkébe. Odatette az ujját a lyukhoz. Gondolom ez a nemzetközi jelzés, hogy szopni szeretne, mert utána a száját tette oda. Én meg nem voltam rest, elővettem a hímtagomat és átdugtam. Hát éppen átfért rajta. Érdekes póz volt ez, a kezemet a falnak tettem, a csípőmet a lyuknak nyomtam. Nagyon jó volt, ahogy a farkam tövében szorított a lyuk, a másik oldalon pedig izgatóan lassan szopott egy ismeretlen. Nem lehetett kezdő, mert szépen lassan csinálta, hol megállt és csak nyalogatta a makkomat, hol meg szépen húzogatta a bőrt. Talán 10 perc telhetett el, amikor már nem bírtam tovább és ki akartam húzni, nehogy beleélvezzek. Mintha megérezte volna mit akarok, mert még intenzívebben szopott. Már nem gondoltam semmire csak hogy nekem jó legyen, és elélveztem. Meglepődésemre, tovább szopott de nagyon lassan és a szinte csak a makkomat. Szívni kezdte az anyagomat ki belőlem. Nem köpte ki mert hallottam ahogy játszik vele a szájában, és egy nagy nyeléssel lenyelte. Elég fura volt számomra, mert még egy barátnőm sem nyelte le soha.
Bár jelenleg is van barátnőm, de egyszer kétszer a héten azért munka után bemegyek ebbe a műintézménybe és átadom magamat ennek az örömforrásnak, mely mindkét félnek igen élvezetesnek bizonyult!

Másnak is vannak ilyen kalandjai? Szívesen olvasnék ilyen sztorit, mert szerintem többen vagyunk így mint gondolnánk! :)
1
Tom
2010. február 25. 22:37
#5
Ilyen csempebárban már nekem is volt szerencsém szopni. Nős vagyok, de egy fórumon olvastam ilyen dolgokról, és felkeltette a kíváncsiságomat. Nem hittem el, hogy létezik ilyen, amíg be nem mentem és meg nem győződtem róla magam. Ott ki tudtam élni rejtett vágyaimat, bár általában mindenki szopni akart, és kevesebben szopatni.
Amúgy engem csak az orális téma izgat, más nem. Olyan sok cumshot videót nézegettem, hogy már magam is kíváncsi lettem, milyen a rúd másik végén. Hát nagyon finom érzés. Irigylem a lányokat. De többre nem vagyok kíváncsi, sőt a pasik sem érdekelnek. Ezért egyetlen módja ez a "glory hole" dolog (szopató lyuk), hogy ismerkedés nélkül ki lehessen próbálni a tiltott gyümölcsöt, tejszínhabbal :)
1
Tibi
2010. február 24. 16:24
#4
Én a Győri Plázába szoktam járni a barátnőmmel moziba. Filmvetítés előtt mindig elmentem wc-re. Egyszer nem a piszoárokhoz álltam, hanem bementem a fülkébe. Dolgom végezvén arra lettem figyelmes, hogy a falon jókora lyuk van és mögötte kukucskál valaki. Hát eléggé megijesztett az biztos. Átdobott egy papírt rajta. Felvettem és ez volt benne "SZOPNÉK".
Én megrökönyödtem és kimentem. Legközelebb már kíváncsiságból mentem be oda. Megint volt ott valaki és a lyuknál tartotta a száját! Most már izgatott a dolog és átdugtam rajta. Jó 10-15 percig furulyázott nekem mire a szájába lőttem. Nagyon élveztem, nő még így nem ápolt le ennyire. Sőt még utána is szopott, amíg másodszorra is elsültem. Élvezettel nyelt mindent. Ilyet egy nővel sem tapasztaltam még!

Na ez az én kis titkom maradt, páromnak nem beszéltem róla. Legközelebb mindig oda beszéltem meg a mozitalálkozót, de én mindig fél órával korábban mentem, hogy elszórakoztassanak egy kicsit!

Üdv: Tibi
1
Dávid
2010. február 22. 17:16
#3
Ilyen pályaudvaron nekem is volt már kalandom. Nagyon izgató tud lenni az ismeretlen. Nem utolsó sorban pedig, titkos álmok, fantáziák valósulhatnak meg. Tudom, hogy ez nem szép dolog, de nős létemre, felnőtt fejjel jutott eszembe, hogy fiatal koromban, kihagytam egy-két dolgot!
Nos ez egy olyan hely, ahol pár perc alatt, lebukás veszélye nélkül lehet élményekhez jutni :)

szopnek@citromail.hu
1
adam
2010. február 12. 07:45
#2
várjuk a folytatást :)
1
T
Törté-Net
2010. február 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1