A+ A-

Csak szex vagy szerelem?

Nem volt hosszú utca az övék. Néhány régen épült ház és két romhalmaznak nevezhető viskó. Az utca végében lakott Lázár szüleivel, akik mindig is ellenezték fiuk kicsapongó életét. Ugyanis nagyon szerette a gyengébbik nemet.
Napokban észrevett egy eddig ismeretlen arcot, egy új lakó költözött a szemközti házba. Egy magányos, csinosnak mondható nő személyében. Rég üresen állt a ház.
Egyik délután hazafelé lépkedett, amikor észrevette az új lakót, ahogy ringó csípővel szintén hazafelé igyekezik. Nyár eleje volt, de kellemesen meleg levegő ahhoz, hogy rövid szoknyát és egy átlátszó blúzt viseljen. Ismerkedéshez épp megfelelő alkalom - gondolta Lázár, és gyorsított léptein hogy utolérje.
- Jó napot kisasszony - én vagyok a szemközti szomszéd, Lázár.
A nő barna hosszú haja, fehér bőre, csillogó kék szemei megigézték a férfit.
- Üdvözlöm, mint új lakót közöttünk. Ha bármiben segítségre lenne szüksége, szívesen állok rendelkezésére.
- Jó napot, Márta vagyok - nyújtotta kezét a férfi felé.
- Örököltem a házat. Lesz még vele sok munka mire rendbe hozatom.
Ő is szemügyre vette a férfit. Jóképű volt, férfias, izmos. Rövid hullámos haja, barna szemei és huncut mosolya vonzóvá tették. Közben hazaértek és elbúcsúztak. A napok teltek. Lázár néha azon kapta magát, hogy az ablakból bámulja a házat és keresi Mártát, hátha meglátja.
Egyik hétvégén a bolt előtt látta meg a nőt ismét. Márta hazafelé tartott felpakolva több doboz festékkel. A férfi felajánlotta segítségét, átvett tőle 3 dobozt és hazáig kísérte. Márta megköszönte a segítséget és behívta őt egy teára. Lázár örömmel tett eleget a kérésnek.
Bent a szobák szinte üresek voltak. Csak az egyik hátsó szobában volt egy ágy és a legszükségesebb bútordarabok. Mire körbenézett kicsit a házban, addigra már felforrt a víz. Figyelte Mártát, ahogy kecses mozdulatokkal leemel két poharat a polcról és elkészíti a finom gyömbér illatú teát.
Lázár megtudta, hogy egy távoli gyermektelen rokon hagyta rá a házat. Most kapott munkát e kisvárosban, ideje volt ideköltözni. Lassan majd rendbe teszi a házat, hogy lakható legyen és kényelmes. Férje nincs aki segítene a munkában. A szerelemben sose volt szerencséje. Lázár elmosolyodott az utolsó mondaton. Ő sose volt szerelmes. Nem is akarta, hogy az legyen, csupán falta a nőket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2013. 12. 18. szerda 19:26
Tetszett, de lehetett volna hosszabb is.
#2 v-ir-a 2010. 02. 7. vasárnap 20:56
olvastam volna még, nekem tetszett
#1 Törté-Net 2010. 02. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?